До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У короля Великої Британії Чарльза III діагностували рак

У короля Великої Британії Чарльза III діагностували рак. Про це повідомили в Букінгемському палаці.

Король Чарльз III
Король Чарльз III

Реклама

Захворювання виявили під час недавнього лікування монарха через збільшення простати. Зазначається, що під час нещодавньої операції короля з приводу доброякісного збільшення передміхурової залози було відмічено окреме захворювання. Це не рак передміхурової залози, але поки жодних подробиць щодо стадії раку чи прогнозу не повідомляють.

"Його Величність Чарльз III сьогодні розпочав регулярне лікування, протягом якого лікарі порадили йому відкласти публічні обов’язки. Протягом цього періоду Його Величність продовжуватиме займатися державними справами й офіційними документами, як зазвичай, — йдеться в повідомленні Букінгемського палацу. — Король Великої Британії, як і раніше, цілком позитивно ставиться до свого лікування і сподівається якомога швидше повернутися до повноцінної громадської роботи. Його Величність вирішив поділитися своїм діагнозом, щоб запобігти спекуляціям, — і в надії, що це може сприяти громадському розумінню для всіх тих, хто в усьому світі вражений раком".

Раніше король Чарльз повідомив про свою проблему зі здоров'ям, щоб закликати інших чоловіків перевірити простату. Доброякісне збільшення простати зустрічається у чоловіків старше 50 років і зазвичай не є серйозним захворюванням, повідомляється на сайті Національної служби охорони здоров'я Великої Британії (NHS). Цей стан не означає, що пацієнт має підвищений ризик розвитку раку простати.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.