До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 найкращих фільмів із Заком Ефроном

Зак Ефрон зіграв безліч ролей за свою кар’єру. Актор увійшов у колективну свідомість Америки, виконавши головну роль у мюзиклі Disney. Але з моменту завершення трилогії у 2008 році Ефрон залишився в авангарді Голлівуду, граючи ролі в найрізноманітніших жанрах: від комедій до трилерів. А нині він веде власне тревел-шоу Netflix з назви Down To Earth. З нагоди дня народження актора, якому 18 жовтня виповнюється 36 років, vogue.ua згадує одні з найкращих фільмів з його участю.

"Я і Орсон Веллс", 2008

Зак Эфрон в фильме Зак Ефрон у фільмі "Я і Орсон Веллс", 2008

Хоча ця драма Річарда Лінклейтера не набула широкої популярності, їй вдалося знайти відгук у тих, хто її бачив. "Я і Орсон Веллс", що ґрунтується на однойменному романі Роберта Каплоу, оповідає про нью-йоркського підлітка 1930-х, що мріє стати актором. Одного разу він зустрічає Орсона Веллса, який готує першу бродвейську постанову шекспірівського "Юлія Цезаря". Граючи на самолюбстві Веллса, головний герой дістає невелику роль у п’єсі. Інді-фільм здобув високу оцінку як критиків, так і широкої публіки за яскраве акторське виконання і захопливий сюжет.

Реклама

"Татові знову 17", 2009

Зак Эфрон в фильме Зак Ефрон у фільмі "Татові знову 17", 2009

Зірка серіалу "Друзі" Меттью Перрі грає втомленого 37-річного чоловіка на межі розлучення, який після одного інциденту раптом стає 17-річним хлопцем — у цій ролі з’являється вже Зак Ефрон. Молодий актор чудово грає роль та органічно взаємодіє в кадрі з Леслі Манн (дружина головного героя) і Томасом Ленноном (його найкращий друг). Можливо, це вперше, коли Ефрон по-справжньому продемонстрував свій талант до комедійних ролей, завдяки яким невдовзі став широко відомим.

"Сусіди. На стежці війни", 2014

Зак Эфрон в фильме Зак Ефрон у фільмі "Сусіди. На стежці війни", 2014

У цій стрічці Зак Ефрон виступив проти комедійного суперваговика Сета Рогена і вистояв у цьому поєдинку. Ефрон грає очільника університетського братства, яке починає жити по сусідству з молодими батьками Маком і Келлі (Сет Роген і Роуз Бірн). Між сусідами виникають конфлікти, які переростають у серію розіграшів, саботажу й обурливих учинків.

"Хтивий дідусь", 2016

Зак Эфрон и Роберт Де Ниро в фильме Зак Ефрон і Роберт Де Ніро у фільмі "Хтивий дідусь", 2016

У комедії "Хтивий дідусь" Зак Ефрон знімається в головній ролі з легендою Голлівуду Робертом Де Ніро. Ефрон грає молодого старанного юриста. Обманом його норовливий дідусь змусив поїхати з ним на весняні канікули, де герой Де Ніро починає відриватися на всю котушку.

"Найвеличніший шоумен", 2017

Зак Эфрон и Зендая в фильме Зак Ефрон і Зендая у фільмі "Найвеличніший шоумен", 2017

Цей фільм розповідає про життя американського антрепренера Фінеаса Тейлора Барнума і його мандрівного цирку. Г’ю Джекман виконує головну роль, а Ефрон грає Філіпа Карлайла, драматурга, який співпрацює з Барнумом. Фільм оцінили за його візуальні ефекти, зворушливі музичні номери та захопливий сюжет.

"Звабливий, поганий, злий", 2019

Зак Эфрон и Лили Коллинз в фильме Зак Ефрон і Лілі Коллінз у фільмі "Звабливий, поганий, злий", 2019

Зак Ефрон може співати й танцювати в щасливих фільмах, але також він може чудово зіграти вбивцю. Актор виконав роль серійного вбивці Теда Банді у фільмі 2019 року "Звабливий, поганий, злий". Кримінальний трилер Netflix оповідає про життя Банді, коли він навчався на юридичному факультеті в Сієтлі, а також про його злочини. Хоча в глядачів були змішані почуття до фільму загалом, ніхто не міг заперечувати, що Ефрон дуже добре впорався з роллю.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.