До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що дивитися на Netflix у липні

Шарліз Терон у бойовику "Стара гвардія", серіал за мотивами популярного в 1990-ті фільму "Клуб няньок" і документальна стрічка про легендарного Майкла Джордана — це та багато іншого чекає на нас у липні на Netflix.

"Ближче до Землі із Заком Ефроном"
"Клуб няньок"

"Клуб няньок" — популярна підліткова серія книг Енн М. Мартін, яка виходила з 1986 по 2000 рік і за цей час розійшлася 200 мільйонами копій у всьому світі. Багато хто пам’ятає однойменний фільм 1995 року, а нинішня історія — про школярок, які організували на задньому дворі літній табір для дітей, — перетвориться на серіал Netflix. Події відбуваються в наш час, але проблеми в героїнь все ті самі: як заробити гроші на кишенькові витрати й розібратися зі своїми закоханостями й непростими стосунками з батьками. Щоправда, відповіді на запитання вони тепер шукають у google.

Реклама
"Останній танець"

"Останній танець" — документальний мінісеріал, присвячений легендарному баскетболістові Майклу Джордану. Не важливо, захоплюєтеся ви баскетболом чи ні, розбираєтеся чи ні — це блискуче зроблене документальне кіно, яке потрібно подивитися. Фільм розповідає про 1990-ті — золотий період у кар’єрі команди "Чикаго Буллс", коли ті шість разів виграли чемпіонат НБА. Королем команди тоді був Майкл Джордан. Фільм зосереджений на останньому сезоні Джордана в команді — 1997/1998. Основний матеріал для фільму знято саме тоді, а знімальній групі NBA дали безпрецедентний доступ до команди (включно з присутністю на тренуваннях й у святая святих для будь-якого спортсмена — роздягальнях). До стрічки ввійшли не тільки інтерв’ю з ключовими учасниками команди — Скотті Піпеном, Деннісом Родманом та іншими; коментарі зіркових шанувальників "Чикаго Буллс" — наприклад, Білла Клінтона — але й свіжі інтерв’ю з Майклом Джорданом, записані цього року в його будинку в Чикаго.

Desperados

Desperados з іспанської перекладається як "відчайдушний", і ця відчайдушна комедія цілком може потрапити до списку ваших улюблених фільмів нинішнього літа. Експресивна молода жінка Веслі та її подруги терміново летять до Мексики: їм потрібно потайки потрапити до номера її хлопця й знищити лист з ноутбука, поки він його не побачив. Лист занадто грубий: незадовго до цього в них відбулося перше побачення, а потім хлопець зник на шість днів, і дівчина спересердя написала йому злого листа. Хлопець, як виявилося, потрапив в аварію, і весь фільм дівчата намагатимуться знищити цього недоречного листа.

З третього липня

Down to Earth with Zac Efron

Чудові новини: американський актор Зак Ефрон запустив своє тревел-шоу. Разом з дієтологом Даріном Олієном вони подорожують світом, розповідають про sistainability і шукають способи розв’язання нагальних проблем з водою, їжею й енергією. І якщо пандемія не дає нам вирушити в далекі країни цього літа, то зробімо хоча б цю віртуальну подорож разом із Заком Ефроном.

"Стара гвардія"

Після "Шаленого Макса: Дорога гніву" (2015) і "Атомної блондинки" (2017) бойовики з участю Шарліз Терон є приводом для втіхи, але цього разу на нас чекає щось особливе. "Стара гвардія" — справжня супергейроська сага. Шарліз Терон грає Андромаху зі Скіфії, лідерку групи безсмертних воїнів, які тисячі років захищали світ. Незабаром вони знаходять новобранця — морського піхотинця США, який прокидається після того, як його вбивають у бою. Але раптово воїни самі стають цілями, коли вороги розкривають таємницю їхньої суперсили. Ризикові трюки (до речі, Шарліз Терон виконувала їх особисто) й ефектні декорації — справжній літній блокбастер, який можна дивитися не виходячи з власного дому.

"Анна Франк. Паралельні історії"

"Анна Франк. Паралельні історії" — італійський документальний фільм про жертву Голокосту Анну Франк. Її "Щоденник Анни Франк" перекладено 70 мовами, а загальний тираж становить понад 20 мільйонів екземплярів. Перший запис у щоденнику Анна, дочка офіцера й підприємця Отто Франка, зробила в червні 1942 року — їй було 13 років. Вона вела щоденник упродовж двох років, поки разом з родиною перебувала в притулку в офісній будівлі в Амстердамі, яку захопили нацисти. Анна загинула в концтаборі в 1945 році. У фільмі її щоденник читає лауреатка "Оскара", актриса Гелен Міррен. У стрічці є ще одна сюжетна лінія — історія п’ятьох сучасних жінок, які, на відміну від Анни, пережили Голокост.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.