До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Матьє Блазі — новий креативний директор Bottega Veneta

Настав час дизайнерові Матьє Блазі опинитися в центрі уваги з Bottega Veneta. Після несподіваного відходу креативного директора Деніела Лі минулого тижня, Блазі, який тривалий час був правою рукою Лі в Bottega Veneta, тепер обійме головну посаду в бренді.

За плечима 37-річного паризького дизайнера робота для Raf Simons, Maison Martin Magiela і Céline. Перш ніж стати правою рукою Деніела Лі в Bottega Veneta на посаді директора з питань дизайну у 2020 році, Блазі співпрацював з Рафом Сімонсом у Calvin Klein як віцепрезидент з питань дизайну жіночого та чоловічого одягу з 2016 по 2019 рік. Свою першу колекцію для Bottega Veneta Блазі представить у лютому 2022 року.

Реклама

Генеральний директор Bottega Veneta Лео Ронгоне схарактеризував Блазі як "надзвичайно талановитого", додавши: "Призначення Матьє ще більше підвищить актуальність нашого бренду в сучасному світі й пришвидшить наше зростання, зберігаючи водночас цінності, що лежать в основі Bottega Veneta".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.