До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Balenciaga і PlayStation 5 представили капсульну колекцію

Наприкінці 2020 року, за місяць після випуску Sony PlayStation 5, Balenciaga випустив відеогру під назвою "Потойбічний світ: епоха завтрашнього дня". Тепер французький модний дім представляє мінікапсулу-сюрприз із одягом, дизайн якого навіяний культовою консоллю.

Balenciaga х PlayStation Balenciaga х PlayStation

У грудні минулого року Демна Гвасалія представив колекцію осінь-зима 2021/2022 для Balenciaga у вигляді відеоігри під назвою "Потойбічний світ: епоха завтрашнього дня". Для грузинського дизайнера презентація своєї колекції у вигляді простого відео, як і для більшості інших брендів, була абсолютно немислимою: "Я ненавиджу ідею модного фільму. Мені здається, що це дуже застаріло", — сказав він в інтерв’ю Vogue. Дизайнер використав свою уяву, щоб знайти дивовижний і непідвладний часу спосіб показати свою колекцію. Результатом став інтерактивний проєкт, у якому розповідається про пригоди у світі мрій, події яких відбуваються у 2031 році.

Реклама

<b>Balenciaga x PlayStation</b>

Безсумнівно, лідером у світі відеоігри є компанія Sony. Демна Гвасалія взяв консоль PS5 як вихідну точку для свого шоу осінь-зима 2021/2022. Логічним продовженням для Balenciaga стала спільна колекція із Sony, до якої ввійшли три предмети, а саме дві футболки й толстовка з капюшоном. Геометричні форми контролера консолі, зокрема й квадрат, коло, трикутник і хрест також підкреслюють шарм цієї колекції, яку тепер можна знайти на balenciaga.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.