До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 стильних виходів Тімоті Шаламе в Haider Ackermann

На прем’єрі фільму "Дюна" в межах 78-го Венеційського міжнародного кінофестивалю Тімоті Шаламе з’явився в костюмі Haider Ackermann. У чорній двійці, всипаній блискітками, актор знову полонив ентузіастів моди.

Тимоти Шаламе в Haider Ackermann на 78-м Венециансом международном кинофестивале, 2021Тімоті Шаламе в Haider Ackermann на 78-му Венеційському міжнародному кінофестивалі, 2021

Гайдер Акерманн і Тімоті Шаламе співпрацюють ще з часів фільму "Клич мене своїм ім’ям", коли дизайнер створював яскраво авангардні костюми для італійського Дому Berluti. До слова, Акерманн пошив білий смокінг для церемонії "Оскар", де Шаламе вперше з’явився як номінант премії. Дизайнер покинув Berluti у 2018 році й присвятив себе розвитку власного однойменного бренду. Відтоді Шаламе регулярно вибирає вбрання Haider Ackermann як для червоних доріжок, так і в повсякденному житті. Показово те, що своїми виходами актор сприяв збільшенню онлайнового пошуку бренду Haider Ackermann на 806% ще у 2019 році. На честь міцної дружби й неймовірної модної співпраці, згадуємо найкращі виходи актора в одязі французького лейблу.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.