Наймодніші спідниці сезону осінь-зима 2024/2025

Прийдешньої осені cпідниці мають усі шанси скинути з модного пʼєдесталу позачасові джинси. Міні, міді, олівець, балон: Vogue.ua зібрав 7 наймодніших спідниць сезону осінь-зима 2024/2025, які варто додати до свого гардероба вже зараз.

Спідниця-олівець

Coperni

З моменту свого створення на початку ХХ століття спідниця-олівець асоціювалася з фатальними жінками, елегантними інтелектуалками та кінозірками — і вона, безперечно, стане частиною найбажаніших елементів прийдешнього сезону. Coperni оновлюють цей важливий предмет офісного гардероба. Носіть спідницю-олівець з білою сорочкою або з блузою з бантом. Що стосується взуття, обирайте класичні туфлі-човники або знамениті мінімалістичні лофери.

Джинсова спідниця

Dries Van Noten

Джинсова спідниця, один з головних предметів базового гардероба цього сезону, витримала випробування часом. Її можна носити як зі стриманими, так і з більш об’ємними речами, як продемонстрували Dries Van Noten у своїй колекції сезону осінь-зима 2024/2025. В офісі цей одяг особливо добре поєднуватиметься з високими чоботами, синьою сорочкою та ременем.

Замшева спідниця

Bottega Veneta

Щоб створити модний образ у стилі бохо-шик, виберіть замшеву спідницю, яка надасть вбранню богемності та невимушеності, але водночас жіночності. Що стосується кольорів, варто зупинити вибір на пісочних і земляних тонах. З клогами, балетками чи черевиками, стиль бохо разом із замшевими спідницями готується панувати.

Спідниця в стилі 1990-х

Supriya Lele

Відома своєю заниженою талією та делікатним шовком, сліп-спідниця, яка пережила момент слави в 1990-х, відповідає моді, породженій тенденцією видимої спідньої білизни. Цьогоріч вони знову стали зірками сезону. Для офісного образу обирайте спідницю з високою посадкою та балетки зі шкарпетками, щоб мати елегантний вигляд, дотримуючись стилю 1990-х.

Біла спідниця

Louis Vuitton

Для футуристичного стилю з нотками 1960-х білі спідниці обов’язкові. Незалежно від того, міні, мікро або максі, вони — сенсація поточного літа та прийдешньої осені. Носіть білу спідницю з елегантною блузою або чорним блейзером, щоб підкорити вишуканістю.

Спідниця кроше

Moschino

Щоб використати літній гардероб на максимум, вибирайте ретростилі в грайливих і барвистих варіантах, як ця спідниця кроше з колекції Moschino.

Спідниця-балон

Molly Goddard

Цей тренд почався в 1950-х роках з дизайнів Givenchy і Dior, але сьогодні спідницю-балон можна назвати необхідною частиною гардероба. Переживши неабиякий розквіт у 1980-х, зараз такі спідниці постали в більш елегантних версіях, які ідеально пасують для римування з балетками.

За матеріалами Vogue.fr.

Популярне на VOGUE