Бежеві джинси — ідеальна альтернатива класичним синім цієї осені

Бежеві джинси — головна зірка прийдешньої осені. Цього року головна ідея полягає не тільки в тому, щоб отримати нові текстури, а й різні кольори. Найпростіший і найвитонченіший варіант бежеві джинси. Vogue.ua зʼясував, як стильно носити їх цього сезону.

Стилісти та дизайнери готуються до нової хвилі популярності нейтральних тонів. Хоча нам часто хочеться пограти з ширшою кольоровою палітрою (на додаток до класичного блакитного деніму), тепер бренди пропонують цілий спектр теплих і м’яких відтінків. Серед різноманітних пропозицій штанів у цьому сезоні — джинси світло-коричневого та масляно-жовтого кольорів, але бежеві будуть головними фаворитами.

Burberry

Цей карамельний відтінок можна було побачити на штанах, сукнях і пальтах, а сьогодні його можна носити як частину монохромного образу. Вуличний стиль доводить, що бежеві джинси не тільки хороша альтернатива синьому деніму, але йкласичнимбілим штанам. Моделі бежевого кольору однаково легкі та нейтральні та мають ще більш цікаву якість — вони пом’якшують вигини.

AVAVAV

Бежеві джинси стануть головними союзниками в поєднанні з іншим класичним одягом та ідеально римуються з усіма кольорами, які є трендовими прийдешнього сезону. Носіть їх із практичними чорними футболками, картатими сорочками, білими блузами та, звісно, улюбленим трикотажем.

За матеріалами vogue.it.

Популярне на VOGUE