Наймодніші мінісукні цього літа

Нарешті настав час оголити ноги та відчути свободу. Цього сезону довжина міні є надпопулярною — і ось які мінісукні модниці обиратимуть влітку 2024.

Getty Images

Світлі лляні сукні

Лляні речі посідають основне місце у літньому гардеробі. Додайте лляну сукню до своєї літньої бази, щоб створити святковий гардероб, або носіть лляну мінісукню щодня, транслюючи настрій елегантного шарму.

Simkhai

Mango

Сукня-сорочка

Коротка сукня-сорочка — це позачасовий одяг. Дуже легкий та романтичний. Обирайте як прості сучасні моделі, так і вінтажні варіанти, які переносять у модне минуле.

Patou
H&M

Мінісукня в стилі бохо

Мереживо, рюші та естетика 1970-х. Стиль бохо знову в моді, і його охоплення значною мірою стосується суконь. Цього літа обирайте креативні варіанти — наприклад, з асиметрією.

Marant Etoile
& Other Stories

Білі мінісукні

Коротка біла сукня — важливий елемент сучасного гардероба. Нині це також одна з найпопулярніших моделей для святкування весілля — елегантна мінісукня ідеальна і для урочистих подій, і на щодень.

Magda Butrym

Zara

Обтислі мінісукні

Це ідеальна модель, щоб підкреслити силует. Обтислі сукні зручні завдяки еластичній тканині, а з босоніжками на пласкій підошві є ідеальним тандемом у спекотні дні. Буде це коротка червона сукня, яка привертатиме увагу, чи романтична світла модель, непоміченими ви не залишитеся.

Norma Kamali
H&M

Мінісліпдрес

Короткі сукні сліп захоплюють наші гардероби все активніше. Цього літа мінісліпдреси можна носити протягом усього дня, просто ввечері перевзуйтеся з босоніжок на пласкій підошві в босоніжки на підборах.

Rabanne
H&M

Короткі чорні сукні

Маленька чорна сукня ніколи не вийде з моди, тому це завжди хороша інвестиція. Обов'язково придбайте одну цього сезону.

Blumarine

Zara

Мінісукня babydoll

Ця модель А-крою з довгими рукавами-воланами є еволюцією культової сукні babydoll. Найкраще така сукня поєднується з високими підборами та балетками Мері Джейн.

Zimmermann
H&M

Мінісукні з флористичним принтом

Флористичний принт — тренд, який з'являється щовесни й триває до кінця літа. Обирайте мінісукню з ним або модель середньої довжини.

Agua by Agua Bendita

Zara

Короткі вечірні сукні

Хоча заведено вважати, що елегантність сукні вимірюється її довжиною, коротка сукня також може бути гарним рішенням для урочистого виходу.

Clio Peppiatt

Valentino

За матеріалами vogue.mx

Популярне на VOGUE