Зірковий старт Олімпіади: грандіозна вечірка від Louis Vuitton

Напередодні церемонії відкриття Олімпійських ігор у Парижі відбудеться масштабне святкування під назвою Prelude to the Olympics ("Вступ до Олімпіади"). Цей захід стане своєрідним розігрівом перед головною спортивною подією чотириріччя та об'єднає на одній площадці зірок світового масштабу.

Ініціаторами заходу виступили голова та генеральний директор LVMH Бернар Арно, голова та генеральний директор Comcast NBCUniversal Браян Робертс, володар "Ґреммі" та креативний директор чоловічої лінії Louis Vuitton Фаррелл Вільямс та головна редакторка Vogue USA Анна Вінтур. Місцем проведення обрали Fondation Louis Vuitton, спроєктований всесвітньовідомим архітектором Френком Гері.

Статусу заходу додасть участь зіркових співгосподарів – акторки Шарліз Терон, тенісистки Серени Вільямс, співачки Розалії та актора Омара Сі. Серед гостей також очікується чимало спортсменів, художників та артистів.

Але головною родзинкою Prelude to the Olympics стануть не змагання, а інтерактивні інсталяції та розваги на спортивну тематику. Відвідувачі зможуть зіграти у пінг-понг, настільний футбол, спробувати свої сили у стрільбі з лука та баскетболі. Куратором цієї спортивно-розважальної зони виступить сам Фаррелл Вільямс.

За гастрономічну складову відповідатиме шеф-кухар, удостоєний зірки Мішлен, Жан Імбер, а напої забезпечить компанія Moët Hennessy.

"Для мене велика честь бути співгосподарем цього особливого заходу, — зазначив Фаррелл Вільямс. — Олімпіада – це нагадування про те, що нас об'єднує значно більше, ніж розділяє. У спорті так багато краси, і ми будемо святкувати цю подію особливим чином". Він підкреслив важливість Олімпійських ігор як свята різноманіття, людяності та творчості, які єднають людство.

Ще одним важливим аспектом заходу стане благодійна пожертва від Comcast NBCUniversal Фонду допомоги біженцям (Olympic Refuge Foundation). Ця організація підтримує як молодих спортсменів, які прагнуть потрапити на Олімпіаду, так і біженців, що братимуть участь у паризьких Іграх у складі Олімпійської збірної біженців МОК.

Таким чином, Prelude to the Olympics обіцяє стати не лише яскравою та зірковою вечіркою, а й подією, що сприяє розвитку спорту та підтримці спортсменів.

Популярне на VOGUE