До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підсумки 2018 року: найбільш обговорювані весілля

2018 рік порадував всіх красивими і зворушливими весіллями: хтось зробив ставку на урочисту і масштабну церемонію, інші ж вирішили зупинитися на затишному святкуванні в колі сім'ї і близьких друзів. Vogue.ua вибрав найбільш обговорювані весілля року.

Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Королівське весілля принца Гаррі та його коханої, Меган Маркл було найбільш очікуваним 2018 року, і конкурувати з ним практично неможливо. 19 травня в каплиці Святого Георга у Віндзорському замку відбулася церемонія одруження герцогині і герцога Сассекських. За цією пишною і, в той же час, зворушливою подією стежили мільйони людей у ​​всьому світі. Міс Маркл обрала лаконічну білу сукню від французького бренду Givenchy, автором якої стала британка Клер Вейт Келлер. Доповнили образ нареченої шовкові туфлі з колекції Givenchy Couture весна-літо 2018, а також старовинна британська тіара королеви Марії Текської, бабусі Єлизавети II.

Реклама
Меган Маркл і принц Гаррі
Гвінет Пелтроу і Бред Фелчак

На відміну від королівського весілля, церемонія одруження актриси Гвінет Пелтроу і Бреда Фелчака минула у повній таємниці. Пара не запрошувала пресу, не публікувала фотографій і провела цей особливий для них день у колі близьких друзів і родичів. Весілля відбулося в кінці вересня в їхньому особняку на Лонг-Айленді. Образ нареченої був максимально природнім: Гвінет обрала ніжну мереживну сукню з відкритою спиною Valentino Couture і класичну прозору фату, завершальним акцентом стали легкі локони і макіяж від відомого візажиста Гаккі Вестман. Серед гостей були присутні багато зірок, в їх числі Роберт Дауні-молодший з дружиною Сьюзан, Стівен Спілберг з Кейт Кепшоу і Бенджі Медден з Камерон Діас. Перші фото з церемонії з'явилися через півтора місяці.

Гвінет Пелтроу і Бред Фелчак
Принцеса Євгенія і Джек Бруксбенк

12 жовтня у Віндзорському замку відбулося ще одне королівське весілля. Цього разу вийшла заміж внучка Єлизавети II, принцеса Євгенія, за свого коханого, Джека Бруксбенка, з яким вона познайомилася на швейцарському курорті Нанда 7 років тому. На весіллі були присутні більше 800 гостей, в їх числі Наомі Кемпбелл і Кара Делевінь, музикант Роббі Вільямс, актриси Лів Тайлер і Демі Мур. Для церемонії одруження Євгенія обрала сукню від британського бренду Peter Pilotto, а її голову прикрашала діамантова тіара з фамільної колекції, створена ювелірами Boucheron 1919 року. Туфлі принцеса воліла британського бренду Charlotte Olympia. Вдало доповнили образ смарагдові сережки, які подарував їй Джек на весілля.

Принцеса Євгенія і Джек Бруксбенк
Венсан Кассель і Тіна Кунакі

Цього літа зіграла весілля ще одна пара відомий актор Венсан Кассель і французька модель Тіна Кунакі офіційно стали чоловіком і дружиною. Закохані сказали одна одному заповітне "Так" і обмінялися обручками на весільній церемонії, яка відбулась у селі Бідарті, що на березі Біскайської затоки недалеко від міста Біарріц. Кунакі була схожою на справжню принцесу у корсетній сукні кольору слонової кістки від Vera Wang, Кассель ж вибрав легкий лляний костюм і сорочку кольору лаванди. Загалом, пара мала дуже гармонійний вигляд. Весілля минуло у закритому сімейному колі, зі знаменитостей були присутні актриса Адель Екзаркопулос і художник JR.

Венсан Кассель і Тіна Кунакі
К'яра Ферраньї і Федеріко Лючія

1 вересня відбулося весілля однієї з найбільш значимих інфлюнсерів у світі моди, К'яри Ферраньї та італійського музиканта Федеріко Леонардо Лючії, відомого під псевдонімом FEDEZ. Весільна церемонія була розділена на кілька етапів і минула в одному з найкрасивіших міст Сицилії Ното. Офіційна частина розпочалася в Палаці Дучезіо, величній будівлі, побудованій у XVIII столітті, іменованому колишньою резиденцією герцогів. Потім було триденне святкування в бутіку-готелі Dimora delle Balze. К'яра вибрала кілька суконь Dior Couture, дизайном яких займалася Марія Грація К'юрі. Перша сукня для урочистої частини складалася з пишної спідниці і ніжного мереживного верху, на створення якого потребували близько 1600 годин ручної роботи і 400 метрів тканини. Другий же варіант весільного вбрання прикрасили цитати з пісні, яку Fedez заспівав в день, коли зробив К'ярі пропозицію.

К'яра Ферраньї і Федеріко Лючія

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.