До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Весільна мода: 11 тенденцій з нових осінніх колекцій

Не встигли всі перепочити від модного марафону на чотирьох головних Тижнях моди, як дизайнери переключилися на весільні осінньо-зимові колекції вже майбутнього сезону. Vogue.ua зібрав тренди весільної моди осінь-зима 2019/2020, які стануть в нагоді кожній нареченій.

Elie Saab FW 2019-2020
Квітковий розсип та аплікації

Прихильниці класичних церемоній сміливо можуть додавати в художній альбом сукні обсипані квітами як у Galia Lahav, Elie Saab і Zuhair Murad. А тим, хто воліє сюрреалізм, варто звернутись до Viktor & Rolf, ці дизайнери знають толк в 3D-аплікаціях і геометричній вишивці.

Реклама

<b>цветочная россыпь</b>

Королівський бал

Королівські весілля продовжують правити балом: пишні спідниці, довгі шлейфи, волани, сотні верств фатину і тюлю. У колекціях Carolina Herrera і Monique Lhuillier можна побачити багатошарові і хвилеподібні спідниці, що нагадують морську піну, а ліванський дизайнер Елі Сааб створив вінчальну сукню з сітки.

<b>пышные</b>

Силуетні сукні

У сезоні осінь-зима 2019/2020 в тренді будуть напівпрозорі силуетні сукні, декоровані тисячами дрібних кристалів і вишуканою вишивкою як у Inbal Dror, а також варіанти з найтоншого мережива як у Lela Rose і Galia Lahav і лаконічний крій як у Сushnie.

<b>силуэтные</b>

Мінімалізм

Серед суконь схожих на кремові торти з сотнею шарів, напівпрозорих, струмливих, силуетних або зі складними конструкціями і всіляким декором, були і мінімалістичні варіанти – ідеально скроєні і неймовірно елегантні сукні в дусі Керолін Бессетт-Кеннеді. Шукати натхнення варто у Amsale, Lela Rose, Cushnie і Anne Barge.

<b>минимализм</b>

Кейпи

На зміну традиційній фаті прийшли кейпи і всілякі варіанти накидок. Весільні сукні Tadashi Shoji обзавелися розшитими бісером кейпами, Zuhair Murad пропонує мереживну накидку як складовий елемент весільної сукні, а Vera Wang представила величезні коміри з плісированого фатину і делікатного мережива, немов зняті з плечей дівчини з вікторіанської епохи.

<b>кейпы</b>

Банти

Напевно, жоден весільний сезон не минає без цього усталеного елементу. У нових колекціях дизайнери бренду Amsala прикрасили верх сукні витонченим бантом, а Viktor & Rolf розмістили його у нижній частині сукні, створюючи силует "русалки".

<b>банты1</b>

Акцент на фату

У новому сезоні, під час вибору фати, потрібно запам'ятати одне головне правило – вона повинна бути ефектною і обов'язково довгою. Zuhair Murad приготували неймовірну фату, прикрашену аплікаціями і вишивкою. Elie Saab крім довгої фати, посипаної бісером, запропонував ще один альтернативний варіант у вигляді фати-вуалі.

<b>фата</b>

Брючний ансамбль

Все частіше трапляються брючні костюми та комбінезони у весільних колекціях. Дизайнери бачать в них відмінну альтернативу для прихильниць маскулінності і мінімалізму. Так, в колекції Viktor & Rolf є ансамбль з піджака і брюк, що нагадує чоловічий варіант смокінга, а Cushnie віддали перевагу лаконічним і мінімалістичним комбінезонам і костюмам в новій колекції. Мереживний комбінезон відтінку слонової кістки від бренду Tadashi Shoji подружився з кейпом довжини максі.

<b>Брючный ансамбль</b>

Гіпюр і мереживо

У центрі уваги на весільному Тижні моди – розкішні мереживні і гіпюрові сукні. Вся колекція Tadashi Shoji побудована на цих ніжних матеріалах, а Lela Rose використовували мереживо у формі макраме. Прихильницям підкреслено романтичних образів на допомогу прийде весільна колекція Galia Lahav.

<b>кружево1</b>

Колір

Якщо білосніжні сукні і відтінки пастелі – це класика у світі весільної моди, то у Вери Вонг свої плани щодо цього. Дизайнер з року в рік диктує нові тренди. У новому сезоні марка Vera Wang зробила ставку на насичений бежевий колір. Бренд Reem Acra підтримав тенденцію нетрадиційного кольору і представив кольорові весільні сукні. А Temperley London порадував елегантними приталеними сукнями з тюлю з ледь блискучою фактурою в кремових і ніжно-рожевих відтінках.

<b>цвет1</b>

Діадеми

В ролі прикрас дизайнери пропонують діадеми і квіткові прикраси. Inbal Dror прикрасили образ нареченої обручами з великих перлів, Vera Wang одягнула королівські діадеми на голови моделей, Temperley London вплели у волосся квіти, а Anne Barge зробили ставку на діадеми з імітацією листя, які відлили із срібла.

<b>диадемы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.