До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ЦУМ Київ представив нові артвітрини

Уже традиційно головний універмаг країни відкриває осінній сезон запуском артвітрин — цього року в колаборації з відомим українським художником Володимиром Манжосом, який також розробив серію ілюстрацій для пакетів центрального універмагу.

Креативна команда київського ЦУМу запрошує всіх поринути в казковий світ яскравих образів художника-мураліста Володимира Манжоса, також відомого під псевдонімом WaOne Interesni Kazki. Його монументальні розписи можна побачити як в Україні, так і далеко за її межами — у США, Індії, Франції, Данії, Іспанії, Марокко тощо.

Реклама

Разом з креативною командою універмагу Володимир Манжос створив унікальне оформлення для семи вітрин на основі своїх головних робіт і символічних зображень. У кожній вітрині представлені сюрреалістичні образи, що поєднують містику й науку: тигр з крилами, мавпа зі світляними червоними очима, музичні інструменти, ігрові та геометричні фігури. Вітрини доповнені об’ємними артоб’єктами й механізованими елементами у форматі екранів з миготливим оком, що також перегукується з творчістю автора. Як тло слугував патерн зоряного неба, який об’єднує всі вітрини в єдину сюжетну композицію.

<b>ЦУМ х Владимир Манжос</b>

"Я дуже задоволений спільною роботою над вітринами в ЦУМі. Хлопці з креативної команди приємно здивували: їхні ідеї були справді крутими й надзвичайними. Вони змогли зрозуміти суть мого мистецтва й гармонійно адаптували його під формат вітрин. Результат перевершив мої сподівання", — коментує Володимир Манжос.

До проєкту презентації артсезону також запросили аудіодизайнера, який розробив атмосферний музичний супровід для вітрин, в основі якого — сприйняття картин художника. Цей звуковий експеримент дає змогу тонко відчути задум автора.

Не проґавте нового артсезону в ЦУМі й зустрічі з художником, яка відбудеться у форматі public-talk 23 вересня в лофт-просторі універмагу. Деталі щодо реєстрації буде опубліковано на сторінках універмагу в соціальних мережах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.