До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Докладний гід осінньо-зимовим сезоном у лукбуку ЦУМу Київ

ЦУМ Київ відкриває новий сезон презентацією лукбуку, у якому зібрано образи з осінньо-зимових колекцій міжнародних брендів, представлених в універмазі.

Реклама

Щосезону головний універмаг країни поповнює свій портфель брендів новими іменами — гучних міжнародних марок і успішних українських дизайнерів. Цього року команда ЦУМу зробила акцент саме на нові надходження й початок активного ділового сезону. До співпраці було запрошено польського фотографа українського походження Яна Васюхника, серед клієнтів якого британський і польський Vogue, Balenciaga, Puma, Reebok.

Сезонний лукбук для ЦУМу Київ знімали на трьох різних локаціях: екстер’єрне знімання в місті біля Національної бібліотеки України імені В. І. Вернадського, на тлі природних ландшафтів у теплому осінньому світлі та в студії з яскравими артоб’єктами й абстрактними елементами декору. Комфортну елегантність і насичені відтінки, як головні тренди сезону, було відтворено в образах лукбуку. Будь-яке з цього вбрання матиме доречний вигляд як на ділових зустрічах, так і під час прогулянок містом або активного відпочинку на природі.

Цієї осені вже улюблені бренди ЦУМу Київ підкорюють різними новинками, як-от сумки та взуття Stella McCartney, м’які кольори й геометричні деталі Marni, елегантне взуття та аксесуари Giuseppe Zanotti, костюми й сукні паризької марки Marine Serre, лаконічні аксесуари нідерландського бренду Wandler, верхній одяг з м’якої овчини скандинавської марки Anne Vest, розкішний одяг та аксесуари грузинського бренду ANOUKI, стримані й водночас помітні речі з колекції Izabel Marant.

Чоловікам у новому сезоні команда універмагу підготувала класичні, витримані й технологічні колекції італійських брендів SEASE, Tagliatore, Lardini, Officine Generale і Cortigiani (також був відкритий shop-in-shop міланського бренду Eleventy), для прихильників французького шику — одяг Lemaire й Isabel Marant, актуальне поза часом взуття JM Weston і ювелірні прикраси лаконічного дизайну Le Gramme. Fashion-напрям представляють бренди Nanushka, N ° 21, JW Anderson, Neil Barrett та інші флагмани світової чоловічої моди.

ЦУМ і далі є головним бізнес-партнером українських дизайнерів. На 3-му поверсі універмагу селекція налічує вже 125 локальних брендів — вишукані корсетні сукні Frolov, філігранно скроєні костюми LITKOVSKAYA, жіночні спідниці й чуттєві бра Anna October, денім Ksenia Schnaider, капелюхи Ruslan Baginskiy, архітектурний крій Valery Kovalska й жакети з ідеальною посадкою від GUDU.

Нові streetwear-імена в ЦУМі — 424 з Лос-Анджелеса, італійські NEMEN і OUTHERE, японський Bape (A Bathing Ape), американський Autry, а також Rapha, Satisfy, Pas Normal — у новій категорії activewear, колаборації AAPE x Alpha Industries і Li -Ning х Neil Barrett.

У категорії марок з позначкою "екоусвідомлені" актуальні як ніколи Stella McCartney, Veja, Gestuz, Boyish, Themoirè, Norse Projects.

Департамент товарів для дому й подарунків подбав про затишні вечори й комфортний відпочинок у подорожах. На 5-му поверсі можна придбати динаміки Transparent Sound і навушники Urbanista, культові товари для дому бренду Lexon, омріяні предмети колекціонування — ведмедики Be @ rBrick, аромати Culti Milano, валізи, рюкзаки й сумки Crash Baggage, шоломи для райдерів і багаторазові пляшки для води Closca. Для вишуканих подарунків — книги видавництв Taschen, Assouline і teNeues.

Нові надходження також уже доступні в інтернет-магазині tsum.ua, достава безплатна на всій території України.

Над зніманням працювали:

Фотограф – Ян Васюхник
Стиліст і креативний продюсер — Євгенія Скварська
Асистент фотографа — Маша Кислова
Асистент стиліста і лінійний продюсер — Влад Аскеров
Макіяж і зачіски — Оксана Черепаня, Євгенія Козлова
Моделі — Катерина Зуб (@rutamodelmanagement), Аміна Мірзоєва (Amina Mirzoeva)(@girlsgirls_mgmt), Давид Шин (Davyd Shyn)(@boysboys_mgmt), Арцем Опанасенко (Artsem Opanasenko)(@boysboys_mgmt), Азер Мамедов (Azer Mamedov)(@boysboys_mgmt), Світлана Бєлуха (@girlsgirls_mgmt), Богдана Неводник (@2amodels), Ольга Голінка, Олександр Вихристюк (@happyoldmodels)
Моделі-діти — Анастасія Бєлуха (@girlsgirls_mgmt), Леон Тесленко (@modelspolaroidkids)
Гафер — Ден Бєликов
Сет-дизайн — Романія Беспалюк

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.