До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Золото в колекціях осінь-зима 2021/2022

У поточному сезоні золото повертається в тренди з новою силою: позолочені одяг і аксесуари були помічені в колекціях багатьох дизайнерів, а гості столиць моди також не оминули цю гарячу тенденцію. Vogue.ua зібрав найстильніші образи в золотому відтінку сезону осінь-зима 2021/2022.

Burberry
Michael Kors Collection
Chanel

Тренчі, пальта й плащі у відтінку живого золота посіли найпершіі позиції. Chanel і Michael Kors Collection зробили ставку на мінімалізм, додавши до золотих плащів мінімалістське взуття базового кольору. Burberry ж прикрасили одяг, який і без того притягує, блискучими каменями й декоративними елементами, доповнивши модель сонцезахисними окулярами в тон. Не оминули дизайнери увагаю й золоті мінісукні, які так і ваблять швидше повернутися на танцпол. Тут безпрограшним варіантом стане тандем золота й латуні, шкіри або атласу. По натхнення на нові стилістичні експерименти радимо звернутися до колекцій Dolce & Gabbana, Louis Vuitton і Versace.

Реклама
Louis Vuitton
Dolce&Gabbana
Versace

Ще один великий тренд — тренчі, пальта й плащі у відтінку живого золота посіли найпершіі позиції. Chanel і Michael Kors Collection зробили ставку на мінімалізм, додавши до золотих плащів мінімалістське взуття базового кольору. Burberry ж прикрасили одяг, що й без того притягує, блискучими каменями й декоративними елементами, доповнивши модель сонцезахисними окулярами в тон. Alberta Ferretti прикрасили штани паєтками, шипами й бахромою, яка миттєво відсилає до часів Дикого Заходу, але з особливим гламурним шиком. Schiaparelli зробили ставку на трикотажну сукню з люрексом, що продублювали на об'ємному клатчі. Якщо золотий total look поки що здається занадто ризикованим варіантом, зверніть увагу на аксесуари, які можна додавати до образу в базових для осіннього гардеробу кольорах: до прикладу, золотисті сабо від JW Anderson.

Schiaparelli
Saint Laurent
Alberta Ferretti
JW Anderson

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.