До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Зірковий приклад: 3 способи опанувати стиль athleisure цього літа

Типовий образ у стилі athleisure, як ми його знали раніше, складався з чорних легінсів і відповідного топу. Головними представницями цього напряму стали Кендалл Дженнер і сестри Гадід, які вдягали мінімалістичні вбрання, щоб піти в спортзал або на прогулянку. Але цикл тенденцій триває, і хоча злиття між легкою атлетикою та відпочинком продовжує панувати на вулицях, відбулися невеликі зміни, які слід взяти до уваги. Якщо раніше кольори коливалися між чорним, коричневим або темно-синім, то тепер головний акцент на сірому. Vogue.ua зібрав 3 ефектні виходи знаменитостей та з'ясував, як опанувати стиль athleisure цього літа.

Реклама

Вовняні кардигани та плісировані спідниці поступилися місцем зірковому одягу цього сезону — джогерам. Найзручніший предмет, що зараз пофарбований у сірий або подібний колір, має здатність пристосовуватися до будь-якого іншого одягу та аксесуарів. Сірі спортивні штани стануть найкращим союзником цього літа.

Джогери + Hermès Birkin

Алессандра Амбросіо вибрала образ, який випромінював комфорт, підкреслений серією розкішних аксесуарів. Бразильська модель зупинила свій вибір на зірковому вбранні цього сезону, джогерах, у пару до якого вона обрала кросівки Under Armour. Родзинкою вбрання є наявність аксесуарів: протисонцеві окуляри-авіатори, світшот, накинутий на плечі, і темно-коричнева сумка Hermès Birkin. Сила "тихої розкоші" в ділі.

Джогери + елементи в стилі кіберпанк

Кім Кардашʼян, зі свого боку, обрала спортивні штани Balenciaga, у кольорі ближче до білого, ніж сірого, і поєднала їх з дуже вузькою футболкою з короткими рукавами. Але що цікаво в її стилізації, так це аксесуари: чорна бейсболка, біла містка сумка та протисонцеві окуляри в оправі bakala. Образ завершили кросівки металізованого сірого відтінку.

Джогери + куртка в утилітарному стилі

Емілі Ратаковскі носить джокери на стегнах, щоб підкреслити свій ідеальний прес. Також для цієї мети вона вибрала топ м’ятного кольору, який залишає видимим весь її живіт. А от у що ми справді закохалися, так це куртка в стилі робочого одягу, який ми вже бачили в колекціях Prada. Одягові з щільної тканини з багатьма кишенями вдається завдяки своїй функціональній природі порушити спортивний характер образу. Таким чином Ратаковскі поєднує дві тенденції, які здавалися б антагоністичними, але не є такими.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.