До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Куртка Carhartt – улюблена річ модниць цієї весни

Незважаючи на те, що гардероби модниць здебільшого наповнені новими, блискучими предметами, що відповідають останнім тенденціям, є такі, що безпомилково переживають плин часу, — це класичний одяг. Простота дизайну робить такі речі улюбленим з покоління в покоління. Саме такою позачасовою річчю стала куртка Carhartt, яка захопила вулиці модних столиць і серця streetstyle-зірок.

Реклама

Базуючись на оригінальних колекціях бренду, робочому одязі, ця куртка є насамперед утилітарною. Як пояснили в лейблі, у минулому її використовували власники ранчо та фермери в Сполучених Штатах через міцність полотна, а також місце для ременів та перенесення інструментів. Куртка не залишає осторонь комфорт і гарантує свободу рухів. Тепер, саме завдяки цьому комфорту, куртку Carhartt можна вписувати в різні образи однаково ідеально. Нещодавно Крістен Стюарт створила образ у стилі "гранж-шик" – свіжий і ностальгічний водночас.

Окрім цього, моделі та гості останніх Тижнів моди поєднували куртку з улюбленими джинсами, створюючи розслаблені та вільні вбрання, які передають практичність. Але це не єдиний можливий варіант, оскільки ця куртка здатна змінювати себе завдяки своїй універсальності й демонструвати безмежні можливості стилізації.

Куртка Carhartt чудово римується з напівпрозорими речами, взуттям на підборах та спідницями – основними тенденціями прийдешньої весни, які є більш кокетливими та жіночними. Прямий крій, численні кишені та застібка-блискавка акцентують увагу на комірі, що надає куртці формального вигляду.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.