До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У чому зустріти Новий рік: сукні з брижами

Поряд з улюбленим для багатьох модниць трендом на плісування, осінньо-зимові колекції були багаті й на незвичні сукні з брижами — головний декоративний елемент. Це й не дивно: вони гарні в будь-якому вигляді — довжини міні й максі, з атласу або шкіри, а також стануть непоганим варіантом для святкування Нового року як для прихильниць мінімалізму, так і для тих, хто віддає перевагу яскравим кольорам. Vogue.ua зібрав гід наймоднішими сукнями з брижами в колекціях осінь-зима 2020/2021.

Bottega Veneta, осінь-зима 2020/2021

Прихильником тренду виявився і Денієл Лі — креативний директор Bottega Veneta представив три різні колірні рішення, усипавши сукні з брижами блискучими каменями. Однією з найпомітніших цього сезону стала сукня лаймового відтінку. Підтримати бренд вирішили Ulla Johnson і представили власний варіант довжини міні з довгими рукавами в актуальному лимонному кольорі. Halpern зробили ставку на асиметрію і яскравий відтінок Klein Blue, а Marine Serre не стали зраджувати себе та додали до сукні з брижами зі світловідбивної тканини фірмовий логотип як півмісяць.

Реклама
Halpern
Ulla Johnson
Marine Serre

Тим, хто віддає перевагу мінімалізму й базовим відтінкам, радимо звернути увагу на колекцію Coperni. Струмливу коротку сукню на одне плече кольору мокрого асфальту французький бренд доповнив геометричними вирізами й незвичними брижами. Власний варіант відтінку палітри nude представили Jacquemus — завершити образ Симон Порт Жакмюс пропонує високими чоботами і яскравою сумкою. Альтернативою тонким тканинам може стати шкіряна мідісукня із широкими манжетами та акцентом на талії, як у колекції Gabriele Colangelo.

Gabriele Colangelo
Coperni
Jacquemus

Але, мабуть, найсвятковішими справедливо можна вважати блискучі сукні, як на шоу Sportmax і Christian Cowan. Вони гарні й тим, що не потребують складних доповнень — підсилити й без того яскравий ефект таких суконь із брижами можна за допомогою моносережки й не дуже яскравої мінісумки. У такому образі новорічний настрій не забариться!

Sportmax
Christian Cowan

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.