До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Деконструкція й асиметрія: літні сукні незвичного крою

Літо в самому розпалі й уже звичайними лляними сукнями або шовковими slip-dress нікого не здивуєш, тому треба пофантазувати й пошукати незвичних варіантів суконь, не як у всіх. У сезоні весна-літо 2020 тренд на деконструкцію вийшов на перший план, змінюючи на посту класичні й зрозумілі силуети та поєднання фактур. Популярні нині ошатні сукні з небанальними розрізами на талії або без одного рукава, повсякденні образи з необробленими краями, застібками за діагоналлю або всілякими драпуваннями.

Balmain

Сукні з елементами деконструкції мають самодостатній вигляд і викликають асоціації із сильними й творчими жінками, які не бояться вирізнитися з натовпу. Цього літа такі моделі можна знайти в колекції Balmain — Олів’є Рустен пропонує приміряти сукні-комбінації, сконструйовані разом із жакетом чоловічого крою. Тим часом JW Anderson роблять ставку на трикотажні асиметричні сукні з драпуванням і одним рукавом, а Prabal Gurung показують, як носити сукню з деніму незвичного крою.

Реклама
JW Anderson
Prabal Gurung

Експерименти з деконструкцією з’явилися і в колекції Sacai — бренд славиться своїм умінням поєднувати непоєднуване й пропонувати цікаві стилістичні рішення та нові силуети. Цього літа креативний директор Читосе Абе показав сукню сорочкового крою, що складається зі смугастої тканини й чорної органзи з плісированими деталями. Ports 1961 також вирішили взяти участь у дизайні асиметричних речей і представили сукні, що поєднують різні тканини, фактури й принти.

Sacai
Ports 1961

Vogue.ua зібрав 10 модних літніх суконь незвичного крою.

<b>деконструкция платья</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.