До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Великі моносережки — гіт цього сезону

Із завданням яскраво й виразно закінчити будь-який образ якнайкраще впораються саме прикраси. Покази осінь-зима 2020/2021 вивели на провідні позиції ювелірних трендів моносережки — до того ж по-справжньому великі: від всіляких геометричних абстракцій до недвозначних ланцюжків і ручок, як, наприклад, у колекції Fendi. Vogue.ua зібрав гід по наймодніших великих моносережках цього сезону.

Balmain
Fendi
Valentino

Поточного сезону дизайнери задумали велику гру (у всіх сенсах цього слова) і втілили в життя всі свої фантазії: від сюрреалістичних долонь, як у Valentino, до багатоярусних розсипів блискучих каменів, як у колекції Off-White. Головна перевага таких прикрас — їхня універсальність. Вони чудово пасуватимуть майже до будь-якого образу і стануть справжньою знахідкою для прихильниць мінімалістичного одягу. Крім того, цієї осені бренди радять не зупинятися лише на сережках і міксувати їх з такими ж великими й масивними кольє, браслетами та ременями.

Реклама
Alexander McQueen
Chloe
Off-White

Vogue.ua зібрав наймодніші великі моносережки, які можна придбати онлайн вже зараз.

<b>Моносерьги предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.