До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Трусики + кардиган — вибір найсміливіших модниць

Комбінація трикотажних кардигана та трусиків — улюблений вибір модних інсайдерів будь-якого віку. Під час останнього Тижня моди в Парижі один елемент у таких сміливих образах особливо вирізнявся — колготки цегляного відтінку.

Реклама

Модель Адвоа Абоа здивувала образом від Miu Miu в бордовому кольорі з квітковими аплікаціями. Вона поєднала трикотажний ансамбль з гостроносими туфлями з пряжками та чорною сумкою, а саме моделлю Metalassé, звичайно ж, від Miu Miu, адже в нинішньому сезоні все крутиться навколо цього бренду.

Адвоа Абоа
Адвоа Абоа

Кара Делевінь і Анна Делло Руссо підібрали такий самий комплект у фіолетовому кольорі. Кара обрала його для своєї появи на Vogue World, а Анна — щоб відвідати показ міланського бренду сезону весна-літо 2024, що пройшов у Парижі. Цих двох особистостей розділяють тридцять років, але такий розрив поколінь не став перешкодою для обох зламати стереотипи та виступати за свободу в одязі — без сумніву, повний успіх з обох сторін.

Кара Делевінь
Кара Делевінь

Кара, зі свого боку, поєднала комплект з чорними черевиками та базовою білою футболкою. Для свого образу Анна вибрала в’язаний джемпер такого ж кольору, як і кардиган, слінгбеки з пряжками від Miu Miu та протисонцеві окуляри в чорній оправі.

Анна Делло Руссо
Анна Делло Руссо

Ця комбінація поєднує в собі сміливість, надану трусиками, та стриманість і комфорт верхньої частини — ідеальне поєднання для найзавзятіших модниць.

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.