До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кардигани на блискавці — найзатишніший вибір цієї осені

Ось уже кілька сезонів поспіль стиль нульових знаходиться в топі модних тенденцій. Ми вже спостерігали повернення речей з низькою посадкою, балеток і навіть дуже вузьких штанів — та приймали їх іноді з непокірністю, іноді з ентузіазмом. Останнє підтвердження цьому — знаменитий кардиган на блискавці, який ми всі, мабуть, носили в підлітковому віці. І він, здається, поступово повертається на авансцену модної індустрії.

Miu Miu
Miu Miu

Реклама

У колекціях осінь-зима 2023/2024 можна було помітити кілька таких екземплярів, зокрема у Miu Miu, де моделі носили кардигани під оверсайз-бушлатами, а також у Courrèges, які представили вкорочену модель, що імітує базовий кроптоп. З одного боку, дещо буржуазний силует, з іншого — спортивний вигляд. Стільки абсолютно різних стилів, які доводять, наскільки кардиган на подвійній блискавці з його приталеним кроєм є особливо універсальним цієї осені.

Courreges
Courreges

Подвійна блискавка кардигана допомагає змінювати силует за бажанням і настроєм, делікатно відкриваючи живіт або декольте. Це чудова перевага для складання різноманітних образів з одним і тим же предметом. Vogue.ua зібрав найстильніші кардигани на блискавці, на які можна зробити ставку цієї осені, щоб опанувати один із трендів, що стане найпомітнішим у найближчі місяці.

Courreges
Courreges
Miu Miu
Miu Miu
JW Anderson
JW Anderson
Diesel
Diesel
Isabel Marant Etoile
Isabel Marant Etoile
Nanushka
Nanushka
Michael Michael Kors
Michael Michael Kors

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.