До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тканина "скатертина" — новий тренд у всесвіті "голих" суконь

У колекціях 2023 року чимало дизайнерів використовували різноманітні прозорі та напівпрозорі тканини, а наймодніші жінки сміливо вдягали сукні, топи та штани, які мало залишали для фантазії. І хоча ми звикли бачити одяг з легких шовковистих і бавовняних тканин, Емілі Ратаковські вирішила переграти тренд на "голі" сукні — та з'явилася на вулиці Нью-Йорка у чудовій максісукні з білими квітами.

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські

Реклама

Попри те, що така тканина викликає асоціації зі старомодними скатертинами, на яких урочисто ставили найкращий сервіз, ці візерунки здаються сучаснішими та цікавішими, ніж звичайні напівпрозорі матеріали, яких ми бачили вдосталь протягом останніх кількох років. Особливо виграшний вигляд таким сукням додають правильний крій та силует, а також стилізація з вишуканою білизною та актуальними аксесуарами — у випадку Ратаковскі це високі шкіряні чоботи й одна з її улюблених мінісумок. У таких комбінаціях ці вінтажні матеріали мають абсолютно сучасний та доречний вигляд.

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські

Любов моделі до цієї текстурованої тканини також проявилася у сукні пастельного лаймо-зеленого відтінку. Стилізація сукні з бежевою білизною, чорними босоніжками й елегантною маленькою сумкою — ще один чудовий приклад того, що слід спробувати додати такі матеріали й до свого гардероба.

Chloé
Chloé

Chloé
Chloé

Aya Muse
Aya Muse

Dazie
Dazie

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.