До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Made in Ukraine: наймодніші трикотажні костюми цього сезону

Трикотаж міцно закріпився в жіночому гардеробі. Із сезону в сезон дизайнери представлять усе нові й нові інтерпретації, створені саме з цього матеріалу. Тож не дивно, що він залишається обʼєктом бажання і цього літа. Vogue.ua зібрав наймодніші трикотажні костюми в колекціях українських брендів поточного сезону, якими варто урізноманітнити свої образи.

Зі спідницею

Улітку дизайнери роблять ставку на ефектні комплекти зі спідницею. Тонка тканина знайшла своє місце у яскравих топах, блузах і бра в поєднанні з асиметричними спідницями, міді з вирізами або моделях довжини максі. За варіантами, що додадуть гардеробу барвистості, радимо звернутися до Marsego, The Lace та O.Taje.

Реклама

Зі штанами

Базові, уже класичні сети зі штанами — справжня знахідка літнього сезону. Завдяки ним можна легко і швидко створити розслаблений образ для будь-якої нагоди. Цього сезону робіть вибір у бік земельних відтінків, як у T.Mosca або Forsea Studio, або віддавайте перевагу молочному кольору, як у Coosh.

З шортами

Під час особливо спекотних днів на допомогу прийдуть трикотажні комплекти, що складаються з топа чи футболки та шортів. Шукайте улюблений крій, фасон, посадку та колір у колекціях Wool Happen, O.Taje та SAGE.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.