До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Цитринова сукня — головний елемент гардероба цього сезону

Пішла в минуле чорна сукня, яка довгий час уособлювала найбільш класичну елегантність, а також і червона, яка цього року підкорила вечірні заходи. Відповідно до тенденцій сезону весна-літо 2024, цитринова сукня стала зірковим елементом гардероба, її можна доповнити чорними або білими босоніжками, щоб створити елегантний образ.

Zimmermann
Zimmermann

Реклама

У своїй колекції весна-літо 2024 Bottega Veneta представили довгу жовту сукню з різноманітними вирізами, тоді як Versace показали блискучу атласну версію, а Zimmermann зробили ставку на напівпрозорі матеріали і повітряний крій.

Versace
Versace

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Ейза Гонсалес обрала найелегантнішу масляно-жовту сукню з вишуканим вирізом декольте, з’єднаним чорним ремінцем, який стримано римується з кокетливими бантами на босоніжках.

Кендалл Дженнер обрала приталену сукню блідо-жовтого відтінку, доповнену бейсболкою та темно-синім светром, зав’язаним на талії. Іншого разу модель одягла сукню, всипану блискітками, з відкритою спиною.

Схоже, зірки вуличного стилю обрали варіант цитринової сукні з довгими рукавами. Римуйте таку з чорними туфлями, або, якщо температура дозволяє, рекомендуємо вибрати улюблені чорні босоніжки, які б контрастували з цією елегантною сукнею.

Цитринова сукня з атласної тканини, яка елегантно драпірується на силуеті, зробить вас головною зіркою будь-якого заходу. Хоча довгий крій приховує взуття, виберіть білі босоніжки, щоб майстерно завершити цей образ.

За матеріалами vogue.fr.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.