До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тигровий — головний принт сезону весна-літо 2022

З кожним сезоном у світі моди зростає інтерес до анімалістичного принту. Колекції весна-літо 2022 знову перетворюють його на один із головних трендів. Не настільки простий у стилізації, як леопардовий або пітоновий, тигровий принт цього сезону адаптований для того, щоб легко вписати його в гардероб.

Missoni
Jil Sander

Тигровий принт може стати справжньою проблемою для шанувальників мінімалізму. У такому разі радимо додавати його в невеликих дозах: наприклад, як бра, що доповнює багатошаровий образ, який складається з костюмних штанів і яскравої сорочки, як у Missoni, або за допомогою довгих рукавичок у повністю білому образі, як у Jil Sander.

Реклама
Proenza Schouler
Valentino
Jil Sander

Як і у випадку з леопардом, пальто з тигровим анімалістичним принтом — ефектний спосіб потрапити в тренд. Стилістичні можливості цього верхнього одягу дозволяють адаптувати його до звичного власного стилю. Радимо додати пальто з тваринним візерунком до одягу нейтральних відтінків або, навпаки, яскравих кольорів, як-то синій електрик і помаранчевий, який вже став одним із головних кольорів сезону. Бренди представили безліч варіантів: від довгого бежевого з чорними смужками пальта Valentino до більш реалістичних моделей від Proenza Schouler і Jil Sander.

Salvatore Ferragamo
Roberto Cavalli
Kenneth Ize

Ще один альтернативний варіант ввести тигровий в гардероб — зробити це через сукню. Цей предмет одягу — найпростіший спосіб для того, щоб створити анімалістичний total look. Kenneth Izé пропонують поєднувати модель довжини міді з сандалями на пласкій підошві. Salvatore Ferragamo ж продемонстрували сукню-халтер, яку радять римувати з білим поясом і помаранчевою сумкою XXL.

Roberto Cavalli

Якщо і є бренд, який неможливо відокремити від анімалістичного принту, то це, безсумнівно, Roberto Cavalli. Італійський Дім презентував "ще складнішу" колекцію, повну тигрових смужок і реалістичних зображень, які прикрасили довгі спідниці і топи з ефектом другої шкіри.

Текст: Nuria Luis

За матеріалами vogue.es.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.