До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рукавички — головний аксесуар новорічного образу

Рукавички незамінні взимку, проте залиште осторонь теплі моделі й зверніть увагу на ті, що слугують єдиній меті — мати приголомшливий вигляд, тому що "оперні" рукавички нині особливо актуальні.

Церемонія вручення премії Fashion Awards може стати головним джерелом натхнення: Крістен Макменамі вибрала рукавички до ліктів, Пріянка Чопра, Ельза Госк, Косар Алі, Ріна Саваяма і Еддісон Рей — яскраві пари від Richard Quinn, Гріфф доповнила сукню Simone Rocha сітчастими рукавичками, а Вінні Гарлоу, Прешес Лі й Алекса Чанг носили костюмні рукавички як справжні професіоналки.

Реклама
Алекса Чанг в Erdem
Гріфф у Simone Rocha
Крістен Макменамі в Gucci
Демі Мур у Fendi

Покази весна-літо 2022 засвідчили, що довгі рукавички залишаться в наших гардеробах щонайменше ще на один сезон. Balenciaga представили пару вище за лікті, Gucci показали короткі рукавички яскраво-рожевого кольору й довгі шкіряні моделі, Erdem зробили ставку на скромні мереживні фасони, Moschino — на пастель, а в Saint Laurent вони були барвистими й прикрашені великими золотими коштовностями.

Gucci, весна-літо 2022
Erdem, весна-літо 2022

Фільм "Дім Ґуччі", який нещодавно вийшов у прокат, також підігріває галас навколо рукавичок. Ірландський бренд PaceRowan надав Леді Ґазі різні моделі, що з’явилися на екрані. "Ґаґа — така ікона стилю, — прокоментувала дизайнерка роботу із зіркою. — Я думаю, що вона неймовірна". Паула Роуен також стояла за елегантними рукавичками, які можна було побачити на показі Maximillian весна-літо 2022.

Saint Laurent, весна-літо 2022
Balenciaga, весна-літо 2022

Вибирайте взуття на платформі й ошатну сукню, а також пару довгих рукавичок, щоб бути в тренді на цей Новий рік.

Ґаґа в шкіряних рукавичках Montserrat Metallic від PaceRowan у фільмі "Дім Ґуччі"

Тест: Alice Cary

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.