До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Светри з високим коміром у колекціях весна-літо 2021

Традиційно лютий вважається найхолоднішим місяцем в Україні, а отже без теплого й практичного арсеналу речей ніяк не обійтися. Щоб гарно й комфортно зустріти морози й сніги, пропонуємо придбати затишний светр з високою горловиною. Така модель цього сезону особливо актуальна, що засвідчують колекції багатьох брендів, а також образи streetstyle-зірок, які неодноразово демонстрували, із чим носити джемпер з високим коміром.

Michael Kors Collection

У холодну пору року найпрактичніша та найуніверсальніша річ у гардеробі — светри з високим коміром. Вони мають щонайменше дві переваги, за які їх потрібно полюбити. По-перше, їх можна легко вписати в абсолютно будь-який стиль, а по-друге, потреба закривати горло від вітрів автоматично зникає, адже в таких светрах дизайнери вже все передбачили. У колекціях брендів весна-літо 2021 є на що подивитися. Michael Kors Collection запропонували светр з високою горловиною в наймоднішому відтінку 2021 року — пастельно-жовтому Illuminating. Дизайнер радить поєднувати його з плісованою спідницею й сумкою у формі яйця. Тим часом Prada показали трендовий джемпер з вирізами взавдовжки. Гадаємо, ця модель дуже скоро стане улюбленою річчю в гардеробі модниць.

Реклама
Prada
Burberry

Немає обмежень у тому, як і з чим носити светр з високим горлом. Наприклад, Рікардо Тіші прикрасив смугастий джемпер функціональним коміром на кнопках, Boss зробили ставку на романтичний рожевий відтінок і представили затишний трикотажний костюм, що складається з подовженого светра й елегантної спідниці. Balenciaga показали, як носити взимку шовкові сукні, щоб не замерзнути, а Демна Гвасалія радить одягати під низ гольф відтінку верхнього шару.

Boss
Balenciaga
Y/Project

Vogue.ua зібрав 10 светрів з високим коміром, у яких точно не змерзнути.

<b>Свитера с высоким воротом 2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.