До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Елегантні трикотажні костюми — модне придбання у лютому

Тренд на розслаблені і комфортні речі, які не заважають рухатися і дарують відчуття тепла та затишку один з основних у новому сезоні весна-літо 2021. Саме тому в колекціях брендів присутньо так багато трикотажу. Дизайнери пропонують плетені сукні з довгим рукавом, теплі браллети, ошатні светри, елегантні сукні з відкритою спиною і, звісно ж, трикотажні костюми, в яких можна не боятися холоду.

Proenza Schouler

Трикотажні костюми можна сміливо віднести до базових і функціональних речей в сучасному гардеробі. Їх можна носити як соло, так і використовувати пуловери, жакети, топи, брюки та спідниці окремо в інших образах. Більше того, плетені костюми будуть доречними як у діловому дрес-коді, так і на вихідний день. Так, брючний білосніжний костюм Fendi, що складається з широких штанів з низькою посадкою, жилетки й елегатного жакета, пасуватиме для робочих зустрічей узимку, тоді як плетений ансамбль Brunello Cucinelli краще залишити для неформальних заходів із друзями.

Реклама
Fendi
Brunello Cucinelli

Шанувальниці яскравих трендових кольорів гідно оцінять спідничний костюм Self-Portrait в модному відтінку літньої трави. Жіночний образ з меланжевого плетіння, що складається з укороченого топа з довгим рукавом і спідниці з розрізом біля стегон, точно стане улюбленою річчю в гардеробі модниць. Як ми вже розповідали раніше, в новому сезоні особливо актуальні брюки-кльош довжини максі. Цей фасон візуально додасть кілька сантиметрів зросту і "витягне" поставу. Найкращі трикотажні костюми з такими брюками можна знайти в колекціях Proenza Schouler і Balmain.

Self-Portrait
Balmain

Vogue.ua зібрав 10 модних трикотажних костюмів, в яких ви точно не замерзнете.

<b>Трикотажные костюмы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.