До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спідниця з розрізом — найсексуальніший тренд цієї весни

Прогнозуємо, що в новому сезоні найбажанішою покупкою стане спідниця з розрізом. Ця модель поєднує в собі сексуальність та елегантність, а отже, не може не сподобатися дівчатам. У колекціях дизайнерів весна-літо 2023 можна знайти десятки спокусливих варіантів — від спідниць-олівців Prada із вишуканим розрізом посередині до довгих моделей Versace, що оголюють одне стегно. Vogue.ua зібрав наймодніші спідниці з розрізом, від яких просто неможливо відмовитися цієї весни.

Courreges
Courreges

Реклама

Спідниця з розрізом — не новий стилістичний прийом, проте саме цього сезону вона голосно заявила про себе. Багато знаменитостей полюбили цю тенденцію і показали, як її носити цієї весни. Вікторія Бекхем обрала коричневу спідницю з двома розрізами, а Кетрін Зета-Джонс — зухвалу червону шкіряну версію. Ідеальну шкіряну спідницю з розрізом посередині можна зустріти у колекції Courreges: бренд пропонує носити її з базовим топом та гостроносими балетками. Не менш практичну версію представили Prada та Bottega Veneta.

Prada
Prada

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Micharl Kors Collection
Micharl Kors Collection

Крім спідниць до колін, дизайнери пропонують вибирати у новому сезоні стримані максі з пікантними розрізами. Зокрема Jacquemus зробили ставку на металізований срібний денім, Versace показали чорну спідницю з високим розрізом до стегна, Lanvin експериментували з діловим гардеробом, а Blumarine зізналися у любові трендовій спідниці з накладними кишенями.

Versace
Versace

Jacquemus
Jacquemus

Lanvin
Lanvin

Blumarine
Blumarine

Vogue.ua зібрав 10 спідниць із розрізами, які вам точно сподобаються.

<b>PRADA</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.