До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сукні з капюшонами — найбажаніше придбання цієї весни

Сукні з капюшонами, які довго вважалися неактуальними, цього сезону знову повертаються до списків визначальних тенденцій. Одним з головних популяризаторів цього тренду став Ентоні Ваккарелло, який у вересні представив нову колекцію Saint Laurent у Парижі, де моделі демонстрували довгі вузькі максісукні з капюшонами, що відсилають до 1980-х років і стилю відомої моделі, співачки й акторки Грейс Джонс.

Saint Laurent
Saint Laurent

Реклама

Довгі сукні з капюшонами, що стали промовистим відсиланням до стилю Близького Сходу, ми бачили не лише на подіумі Saint Laurent, а й у колекціях інших брендів. Так, Versace показали своє бачення модного тренду, зробивши ставку на чорні сукні з капюшонами і глибоким декольте, Alberta Ferretti, відомі своєю майстерною роботою з шифоном, продемонстрували версію з делікатної тканини в пісочному відтінку, а Bevza — біле міні з покритою головою, що нагадує вбрання Кайлі Міноуг у кліпі Can't Get You Out of My Head.

Versace
Versace

Alberta Ferretti
Alberta Ferretti

Bevza
Bevza

Сукні з покритою головою — нехай і не найпрактичніший тренд для повсякденного дрескоду, проте серед знаменитостей він уже має попит на червоних доріжках. Ми вже бачили Дженну Ортегу, Марго Роббі, Беллу Гадід, Тессу Томсон, Майлі Сайрус та багато інших зірок у сукнях з капюшонами. Ми впевнені, що в новому сезоні такі образи незабаром можна буде побачити і на головних streetstyle-інфлюенсерах, а отже, потрібно брати цей тренд на замітку. Більше гарних суконь із капюшонами шукайте в колекціях Alaia, Ferragamo, Schiaparelli, Valentino та Christian Siriano.

Ferragamo
Ferragamo

Schiaparelli
Schiaparelli

Alaia
Alaia

Valentino
Valentino

Christian Siriano
Christian Siriano

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.