До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Шах і мат: принт "шахівниця" — хіт сезону

Своє сходження на модний Олімп цей зоряний принт почав уже давно. Тріумфальне повернення забезпечили йому колекції весна-літо 2021, в яких він з'явився і в своєму класичному розумінні, і в новому, свіжому дизайнерському прочитанні. Про любов Instagram-інфлюенсерів до шахового принта ми розповідали раніше, а сьогодні Vogue.ua зібрав найкращі образи, представлені брендами у весняно-літніх колекціях 2021, з цим грайливим принтом.

Dolce&Gabbana
Gucci

Розіграти шахову партію запропонували Louis Vuitton ще в 2013 році. Натхненням для колекції тоді стала розкладка цієї настільної гри, що зробило квадратний принт справжнім хітом. Відтоді увага до такого візерунку ніколи не згасала, а в 2021 повернулася з новою силою. Так, Dolce & Gabbana і Gucci радять грати ва-банк, пропонуючи одягатися в шаховий total look: великокаліберні чіткі чорно-білі квадрати прикрасили жакети, бра, мініспідниці, кюлоти і навіть лофери. Трохи менш насичені, але все такі ж фактурні варіанти презентували Lutz Helle і Each x Other: "шахові" жилети і тренчі з подвійними манжетами будуть особливо ефектними з яскравим доповненням у вигляді пудрово-рожевої блузи або смарагдової спідниці-плісе.

Реклама
Each x Other
Lutz Huelle

Своє бачення тренда продемонстрували Off-White, додавши до шовкової блузи з шаховим принтом флористичні елементи, і Molly Goddard, розфарбувавши трикотажний принт у неоново-зелений. Перевага такого принта в його універсальності: він може стати як полотном для стилістичних експериментів, так і головним героєм всього образу. Доповнити вбрання радимо прикрасами в кольорі золота, об'ємною сумкою і взуттям на масивній підошві.

Off-White
Molly Goddard

Vogue.ua зібрав 10 найкращих речей з принтом "шахівниця" для яскравих весняних образів.

<b>принт шахматная клетка предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.