До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-тренд: "мультяшний" квітчастий принт

Попри нелітну погоду за вікном, незвичний холод і лютневі завірюхи, наближення весни стає дедалі відчутнішим — не тільки на календарі, але й у душі. У новому сезоні Instagram-інфлюенсери й streetstyle-зірки настійно рекомендують звернути увагу на небанальний квітчастий принт: "мультяшні", що ніби зійшли з кадрів мультфільмів про принцес, ромашки, хризантеми, маргаритки й іриски заправлятимуть модним балом і загальним настроєм уже зовсім скоро.

До такого модному маніфесту вже приєдналися модниці Емілі Сіндлев, Бланка Міро, Перніль Розенкільд і Каролін Далл, а також співачки Дуа Ліпа і Голзі. Нечасті сонячні зимові дні дівчата підтримують відповідним вбранням із цим квітчастим принтом: він прикрашає штани й лофери, шовкові блузи та спідниці, кардигани й жакети, сукні та сумки.

Реклама

Доповнювати такий милий, по-дитячому наївний одяг, it-girls радять відповідними аксесуарами: чи то чокером з різнокольоровими каменями, як у Перніль Розенкільд, чи то ансамблем золотих каблучок, як у Бланки Міро. Найкращою взуттєвою партією стануть ультрапопулярні черевики-челсі, що завоювали модний світ ще восени. Якщо ваш типовий весняний гардероб заповнений базовими відтінками, а додати до нього яскравих барв усе ж хочеться, такий "мультяшний" квітчастий принт буде якраз доречним — аж ніяк не банально, а навпаки — про натхнення й нові починання.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.