До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші вузькі джинси осінь-зима 2021/2022

Джинси — універсальний елемент гардеробу, який рік у рік прикрашає колекції дизайнерів. Змінюються лише фасони, відтінки та подача стилізації. Цього сезону осінь-зима 2021/2022 вузькі джинси, які довго були відсутні на модних подіумах, знову повертаються до списку головних трендів, і, схоже, надовго. З легкої руки Ольв'є Рутсена, Ентоні Ваккарелло й Еді Слімана вузькі джинси планують надовго затриматись у гардеробах. Дизайнери пропонують заправляти їх у високі чоботи та грубі черевики, поєднувати з об'ємними светрами, маскулінними жакетами та вовняними сорочками. Vogue.ua показує, в яких колекціях знайти найбажаніші моделі цієї осені.

Celine

Схоже, вже варто звикнути до думки, що тренди нульових захопили колекції модних брендів. Так, сукні з металевим блиском, які свого часу обожнювала Періс Хілтон, сексі-кардигани, іменовані "топами-шторками", джемпери, що демонструють прес, логоманія та демонстрація нижньої білизни тепер стали нашою новою реальністю. Не забули дизайнери і про вузькі джинси, які до наступного сезону стануть найпопулярнішою річчю в гардеробі модниць. Пропонуємо не чекати весняно-літньої пори й починати придивлятися до джинсів-скінні вже зараз, до того ж, в осінньо-зимових колекціях їх більш ніж достатньо. Серед широких джинсів та моделей з прорізами на колінах, у колекції Celine також з'явилися вузькі джинси, які зручно носити в парі з гумовими чоботями, козаками та грубими черевиками зі шнурками. Доповнити образ дизайнер пропонує об'ємним багатошаровим верхом. Alexandre Vauthier дотримуються схожої естетики, заправляючи вузькі джинси в модні чоботи і комбінуючи із щільною замшевою сорочкою та шовковою хусткою на шию.

Реклама
Balmain
Alexandre Vauthier

У Олів'є Рустена свої плани на сезон, що настав. Попри актуальність просторих джинсів, дизайнер дивиться наперед і пропонує вибирати цієї осені джинси-скінні, що щільно облягають ноги. Носіть їх з гостроносими туфлями і бретонками з довгими рукавами. Інший бренд, в якому ви знайдете вузькі пари з деніму — Saint Laurent. Ентоні Ваккарелло робить ставку на моделі з низькою талією, поєднуючи їх з твідовими жакетами та ошатними топами. Для дівчат, які хочуть розбавити свій гардероб яскравими барвами, радимо придивитися до вузьких "варенят" у бузковому кольорі Rachel Comey, а шанувальниці деконструйованого деніму знайдуть віддушину в колекції MM6 Maison Margiela.

MM6 Maison Margiela
Saint Laurent
Rachel Comey

Vogue.ua зібрав 10 пар вузьких джинсів, в які потрібно проінвестувати цієї восени.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.