До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинси з низькою посадкою — великий тренд майбутньої весни

Остання новинка деніму, що прикрасила подіуми сезону весна-літо 2022, — мішкуваті й об’ємні джинси з ультразаниженою талією. Стиль нульових набирає обертів в останні кілька сезонів, а такі бренди, як Missoni, Vaquera, MSGM і Molly Goddard, засвідчили, що відродження деніму з низькою посадкою — це не просто миттєвий спалах на модних радарах — ця тенденція однозначно залишиться з нами.

Molly Goddard, весна-літо 2022
Missoni, весна-літо 2022

Не можна заперечувати, що в міленіалів повернення цієї тенденції може викликати стрес. З джинсами, що оголюють живіт, та іншими трендами, пов’язаними з тілом, — ранні нульові були часом, коли доречна репрезентація не була пріоритетом.

Реклама
Blumarine, весна-літо 2022
MSGM, весна-літо 2022

Але тепер джинси з низькою посадкою знову готові підкорювати наші гардероби, повертаючись у своєму найкращому вигляді. Безліч дизайнерських варіантів здебільшого сходяться на головних критеріях майбутнього сезону — вільний силует і, звісно, занижена талія.

Vaquera, весна-літо 2022

Колекції весна-літо 2022 засвідчили, що такі джинси найкраще носити з обтислим трикотажем або вкороченими топами, а також лодочками й прозорими босоніжками.

Текст: Rachel Besser

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.