До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші шорти весна-літо 2020

Раніше ми розповідали про наймодніші спідниці й штани цього сезону, а тепер хочемо показати, які шорти потрібно придбати цього літа. Дизайнери охоче долучили до своїх колекцій цей елемент гардероба, який легко поєднати як з денним, так і вечірнім убранням. Серед найактуальніших моделей весна-літо 2020: шорти в стилі сафарі, моделі з деніму, трикотажні пари, костюмні варіанти, екстремально короткі моделі й шорти білого забарвлення. Vogue.ua зібрав наймодніші шорти в колекціях брендів цього літа.

самые модные шорты весна-лето 2020Christian Dior
Сафарі

Цього літа стиль сафарі, як ніколи, популярний серед модниць. Все тому, що дизайнери показали всілякі образи, натхнені невимушеним стилем мандрівників. На особливу увагу в колекціях весна-літо 2020 заслуговують шорти, виготовлені з натуральних матеріалів у природній колірній гамі. Наприклад, Dolce & Gabbana поставили на практичні бавовняні шорти для міського дрес-коду, Alberta Ferretti показали розслаблені пари з високою талією з льону, а Fendi продемонстрували модель з великими кишенями у відтінку солодкої карамелі.

Реклама
самые модные шорты весна-лето 2020Dolce & Gabbana
самые модные шорты весна-лето 2020Alberta Ferretti
самые модные шорты весна-лето 2020Fendi

<b>шорты сафари</b>

Трикотажні

У новому сезоні дизайнери радять придивитися до зручних трикотажних шортів. Такі моделі не перешкоджають рухові, а отже в них легко можна провести весь день. Salvatore Ferragamo і Hermes показали екстремально короткі шорти в жовтогарячому й синьому відтінках, які пасуватимуть власницям струнких довгих ніг. Тим часом Jacquemus оспівали велосипедки, які бренд пропонує вдягати до маскулінних жакетів у стилі biz-leisure.

самые модные шорты весна-лето 2020Salvatore Ferragamo
самые модные шорты весна-лето 2020Hermes
самые модные шорты весна-лето 2020Jacquemus

<b>шорты трикотаж</b>

Білі

З настанням тепла на перший план виходить одяг у білій колірній гамі. Цього літа дизайнери не забули й про шорти в улюбленому літньому відтінку streetstyle-зірок. Valentino освідчилися в любові розслабленим шортам зі зборочками, які можна доповнити білою сорочкою й піти в офіс або надіти з ефектним топом і вирушити на вечірку біля басейну. Helmut Lang показали напівпрозорі шорти з органзи для сміливих модниць, а Alexander Wang представили утилітарні мінішорти з білого деніму.

самые модные шорты весна-лето 2020Valentino
самые модные шорты весна-лето 2020Helmut Lang
самые модные шорты весна-лето 2020Alexander Wang

<b>шорты белые</b>

Мікрошорти

Цього літа дизайнери запропонували не тільки шорти-бермуди, але й екстремально короткі моделі, які, попри мікродовжину, можуть згодитися як повсякденний літній дрес-код. Потрібно лише запам’ятати одне важливе правило: носити такі шорти найкраще з об’ємним і закритим верхом. У колекції Longchamp можна зустріти шовкові мікрошорти з бавовняною спортивною сорочкою, Isabel Marant радять одягати мереживні пари з об’ємним лонгслівом, а Jacquemus пропонують поєднати мікрошорти з трикотажним топом і жакетом чоловічого крою. Більше способів, як носити мікрошорти цього літа, представлено тут.

самые модные шорты весна-лето 2020Longchamp
Isabel Marant
самые модные шорты весна-лето 2020Jacquemus

Денім

Джинсові шорти — практичний і базовий елемент літнього гардероба. З року в рік дизайнери придумують нові стилістичні рішення й показують, як ще можна носити шорти з деніму. Цього літа Givenchy пропонують небанальний двоколірний варіант поєднувати з асиметричною сорочкою, Isabel Marant роблять ставку на мінішорти з необробленими краями, а Alexander Wang демонструють ультракоротку модель з блакитного деніму. Залишилося вибрати варіант собі до душі.

самые модные шорты весна-лето 2020Givenchy
Isabel Marant
самые модные шорты весна-лето 2020Alexander Wang

<b>шорты деним</b>

Костюмні

Елегантні шорти брючного крою — один з найактуальніших трендів сезону весна-літо 2020. Вони ідеальні для робочого дрес-коду, а також, порівнюючи зі штанами, їх набагато легше носити. Тож шанувальниці ділового стилю можуть вибирати брючні трійки із шортами в колекції Ermano Scervino, смугасті пари зі зборочками у Chloe або лаконічні бермуди в пастельній гамі у Max Mara.

самые модные шорты весна-лето 2020Ermano Scervino
самые модные шорты весна-лето 2020Chloe
самые модные шорты весна-лето 2020Max Mara

<b>шорты костюмные</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.