До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинсові бермуди — головна покупка цього літа

Джинсові шорти, мабуть, ліпший супутник на все спекотне літо. Найліпшими можуть бути тільки бермуди, що здійнялися на модний Олімп торік під час дебютної колекції Денієла Лі для Bottega Veneta. За цей час вони поруч зі штанами палаццо й джинсами slouchy стали одним з ключових силуетів. У весняно-літньому сезоні джинсові шорти-бермуди на подіумі продемонстрували Chanel і зміцнили їхню позицію в нещодавно представленій круїзній колекції бренду. Надихнувшись, vogue.ua зібрав 9 найкращих streetstyle-виходів і карантинних образів it-girls з усього світу.

Chanel Cruise 2021Chanel Cruise 2021

Поява бермудів — крок практичний. Вони були створені для англійських військовиків-колонізаторів XIX століття, щоб солдати могли комфортно подорожувати країнами з тропічним кліматом. Шорти не облягали тіла, даючи змогу йому дихати, що зробило їх популярними не тільки серед військовиків, але й простих громадян. Перші бермуди було зроблено з фланелі, а носити їх мали винятково з гольфами. Яскраві й квітчасті моделі з’явилися вже після війни. Звісно, свою лепту в популяризацію цих шортів додав і кінематограф: 1993 року на екрані в них з’явилася Лора Дерн в одному з найкасовіших фільмів усіх часів — "Парку Юрського періоду".

Реклама
 "Парк Юркского периода", 1993Лора Дерн у фільмі "Парк Юрського періоду", 1993

Суцільне захоплення денімом не могло не позначитися на бермудах — зручній і практичній речі. Вони універсальні: такі шорти можна носити майже з будь-яким верхом і парою взуття. Streetstyle-зірки з любов’ю прийняли цей тренд, почавши впроваджувати його в гардероби ще під час світових Тижнів моди до пандемії. Тепер же, в умовах карантину, вони й далі тішать своїх підписників і демонструють, як яскраво носити джинсові бермуди цього літа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.