До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Streetstyle: наймодніші штани цієї весни

Раніше ми розповідали про наймодніші спідниці цієї весни. Тепер же настала черга поговорити про найкращі штани. У новому сезоні є на що подивитися й чим надихнутися під час створення нових образів після карантину. У центрі уваги широкі штани, шкіряні моделі, варіанти із зав’язками на щиколотках, штани-банани, класичні й вкорочені пари. Vogue.ua зібрав наймодніші штани сезону весна-літо 2020 року, помічені в хроніках стритстайлу.

Streetstyle
Широкі

Streetstyle-активістки Мілана, Парижа, Лондона й Нью-Йорка диктують свої модні правила. Цього сезону як і раніше в тренді розслаблені, невимушені й вільні форми. Дівчата вибирають широкі штани з костюмних тканин із запрасованими стрілками й летючі штани-палаццо із шовку й льону.

Реклама

<b>широкие брюки стрит</b>

Шкіряні

Шкіряні штани нехай і не найпрактичніший варіант для теплої пори року, проте навесні або прохолодного літнього вечора вони будуть точно доречними. Модниці пропонують одягати шкіряні штани в класичних відтінках — чорному, карамельному, бежевому й бордовому, комбінуючи їх з легкими блузами, спортивними світшотами й діловими жакетами.

<b>кожаные брюки стрит</b>

Штани із зав’язками

Штани із зав’язками або зборочками біля щиколоток — новий тренд цього сезону, який дуже швидко став популярним серед модниць. Тепер streetstyle-зірки вирушають підкорювати модні столиці в штанах з акцентом на щиколотках, доповнюючи образи маскулінними й приталеними жакетами. Найвинахідливіші дівчата зав’язують босоніжки поверх широких штанів, повторюючи силует найбажанішою моделлю весняно-літнього сезону.

<b>брюки с завязками</b>

Класика

Позачасова класика була, є і буде в арсеналі модниць. Попри сучасні варіації штанів, моделі класичного крою також актуальні серед дівчат — від яскравих відтінків до приглушеної кольорової палітри.

<b>брюки классика</b>

Штани-банани

Естетика 80-х років цього сезону особливо актуальна. Штани-банани, зокрема, які вирізняються додатковим об’ємом у зоні стегон, м’якими зборочками, завуженим силуетом біля щиколоток і високою талією, хочеться одягти й не знімати. Саме так і роблять дівчата зі стритстайл-звітів, демонструючи оновлену вінтажну модель у парі з укороченими топами, блузами й сорочками, заправленими в штани.

<b>брюки-бананы</b>

Укорочені

Літній сезон важко уявити без укорочених штанів, які не тільки візуально полегшують силует, але й комфортні в носінні. У такої довжини є ще один плюс — її можна використовувати з додатковою користю й продемонструвати нові босоніжки з вишуканими зав’язками.

<b>брюки укороченные</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.