До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велике повернення: спідниці з фатину — головна покупка осені

Як відомо, все нове — це добре забуте старе. Дизайнери з року в рік пропонують модернізовані образи, натхнені стилем минулих десятиліть. Так сталося і з пишною спідницею з фатину, яка була особливо популярна на початку нульових. Цього сезону осінь-зима 2020/2021 у колекціях брендів з’явилися балетні спідниці всіляких інтерпретацій — від коротких спідниць-пачок до подовжених варіантів, які отримали назву "шопенки".

Off-White

Казкові багатошарові спідниці з ніжної сітки, у яких розгулювала Мангеттеном модниця Керрі Бредшоу в серіалі "Секс і місто", знову повертаються на модну арену. Зокрема, Louis Vuitton представили сучасний мініваріант, що складається з кількох шарів сітки й каскадів романтичних шкіряних шлярок, тим часом Off-White зробили ставку на чорні драматичні спідниці довжини максі, які Вірджил Абло пропонує носити з вітрівками й анораками цієї осені.

Реклама
Louis Vuitton

Відсилання до пишних спідниць з фатину з’явилися ще в серіалі "Вбиваючи Єву" — там найяскравішим образом серійної вбивці Вілланель, яка не уявляє свого життя без модних речей, стала рожева сукня з невагомою фатиновою спідницею Molly Goddard. Це вбрання підкорило серця дівчат у всьому світі й стало одним зі знаковіших у гучному серіалі. Цієї осені Molly Goddard не зрадили своїх головних кодів — поєднання романтичних силуетів із зухвалими елементами. Тож на подіумі замайоріли чорні багатошарові напівпрозорі спідниці в парі з в’язаними кардиганами й затишними смугастими светрами. Об’ємні драматичні варіанти оспівали також Simona Rocha — бренд показав як поєднувати брючні костюми зі спідницями цієї осені. Не зовсім практичний стилістичний прийом, однак нетривіальний і ефектний.

Molly Goddard
Simona Rocha

Vogue.ua зібрав 10 модних спідниць з фатину, натхнених стилем Керрі Бредшоу.

<b>пышные юбки осень-зима 2020/2021</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.