До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде гардероб Вілланель у третьому сезоні серіалу "Вбиваючи Єву"

12 квітня після великої перерви вийшов новий сезон серіалу "Вбиваючи Єву". Сем Перрі, художниця з костюмів третього сезону, розповіла британському Vogue про те, яким буде гардероб головної модниці серіалу Вілланель.

Дотепний трилер про полювання працівниці МI5 Єви Поластрі на найману кілершу Вілланель і їхню одержимість одна одною цього року нарешті отримав продовження, на яке ми чекали понад рік. Судячи з трейлеру, це буде стильний і дотепний сезон. Особливої уваги надано костюмам: ті, хто дивився перші два сезони шоу, пам’ятають розкішні вбрання Вілланель — рожеву сорочку Rosie Assoulin, оксамитовий костюм Chloe і комбінезон Diane von Furstenberg. Після виходу серій Google буквально вибухав запитами про ці речі.

Реклама

Сем Перрі змінила костюмерок Шарлотту Мітчелл і Фібі Де Гей, які працювали над першими двома сезонами. Серед її останніх робіт — історичний серіал "Сендітон" за романом Джейн Остін. Художниця обіцяє, що піднесе яскравий стиль Вілланелль, улюбленої вбивці сучасного телебачення, на нову висоту. Чого тільки вартий образ Джоді Комер, який ми побачимо вже в перших серіях: це синя сукня з квітковим принтом, яку створив бренд The Wampire's Wife, — одна з найулюбленіших марок герцогині Кембриджської.

"Це одне з наших улюблених убрань, — каже Сем Перрі. — Кожна з нас хотіла мати хоча б одну із цих суконь у своїй шафі". Культовий лейбл, серед прихильниць якого також Марго Роббі й Алекса Чанг, створив цю сукню в стилі фламенко спеціально для Вілланель. Так звана сукня Villanelle має фірмові пишні рукави, обтислий ліф і поділ і вже доступна для попереднього замовлення на сайті бренду.

Фото Courtesy of AMC/Des Willie/BBCA

Які ще знакові вбрання з’являться в третьому сезоні? Гірчична сукня з принтом La Double J, яку Вілланель носитиме в поєднанні з ковбойськими чобітьми Golden Goose, а також кремова сукня Simone Rocha. Comme des Garçons, Hussein Chalayan і Paco Rabanne теж будуть серед брендів, чиї вбрання героїня носитиме в третьому сезоні.

Фото Courtesy of AMC/Des Willie/BBCA

"Я відчуваю певний тиск. Складно підтримувати стиль Вілланель на досить високому рівні, щоб глядачі не почувалися ошуканими", — пояснює Сем Перрі, яка міксувала бюджетні речі з образами з нових колекцій. У неї є свій стиль; їй навіть не потрібно мати грошей. Так, сукня в смужку з відкритими плечима, яку було знайдено в крамниці секонд-хенду на Голловей-роуд, — це те, що Вілланель "цілком могла придбати у вінтажній крамниці в Барселоні", де вона ховалася в другому сезоні.

Чи буде в цьому сезоні аналог рожевої пишної сукні Molly Goddard, яку Вілланель носила в першому сезоні і яка стала фактично модним символом "Вбиваючи Єву"? Так, обов’язково! Це буде піджак лондонського лейбла Charlotte Knowles. "Це саме те, що я шукала, — зі сміхом пояснює Сем Перрі. — Це було божевільно. Я не могла повірити, що хтось створив цей ошатний піджак і поклав його де-небудь у вінтажному маркеті, щоб я могла його знайти". Піджак з переробленої вовни темно-зеленого кольору, як Халк, відповідає уявленню художниці про Вілланель: "Неврівноважений, одержимий і екстравагантний монстр!".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.