До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Приталені джинси повертаються в 2024 році

Після тренду на широкі штани прийшла черга приталених джинсів, які знову повертаються до списку трендових речей на початку 2024 року. Зникнувши з наших радарів наприкінці 2010-х, улюблені джинси Кейт Мосс поступово стають популярними. Белла Гадід, Кендалл Дженнер і Емілі Ратаковскі вже взяли на замітку цю тенденцію в своїх streetstyle-образах.

Белла Гадід
Белла Гадід

Реклама

Що стосується сезону весна-літо 2024, то бренди також поступово додають приталені джинси прямого крою в свої колекції. Ralph Lauren прикрасили їх квітковими візерунками і поєднали з вузьким жакетом, білою сорочкою і краваткою. Coperni обрали більш сміливий силует довгі джинси у парі з прозорою сорочкою.

Coperni
Coperni

Ralph Lauren
Ralph Lauren

Приталені джинси прямого крою це базова річ в гардеробі, яку можна стилізувати у різний спосіб. Наприклад, Кендалл Дженнер віддає перевагу простоті, доповнюючи свої чорні вузькі джинси коричневою джинсовою курткою, темними мокасинами та мінімалістичною сумкою Margaux від The ​​Row. Тим часом Белла Гадід вибирає вузькі сині джинси в поєднанні зі светром того ж тону з V-подібним вирізом і чорним блейзером, а Ельза Госк total-denim із коричневими деталями в поєднанні з ботильйонами та сумкою карамельного відтінку.

Ельза Госк
Ельза Госк

Кендалл Дженнер
Кендалл Дженнер

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Щодо інших зірок, то Емілі Ратаковскі носить приталені джинси із високими черевиками зі смугастим принтом і пальтом маскулінного силуету або, в більш повсякденному образі, з парою New Balance та вовняними шкарпетками. Гейлі Бібер вибирає простий і зручний образ джинси прямого крою у поєднанні зі шкіряним бомбером та зеленою сумкою, а Дуа Ліпа доповнює свої чорні вузькі джинси темним оверсайз-пальтом, синьою смугастою сорочкою поло та чорною сумкою.

Дуа Ліпа
Дуа Ліпа

Емілі Ратаковські
Емілі Ратаковські

За матеріалами vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.