До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найсексуальніше декольте 1990-х повертається

Легендарне глибоке декольте з драпіруванням 1990-х, натхнене давньогрецьким вбранням, повертається в моду. Зазвичай його можна зустріти на сукнях в білизняному стилі, які також були популярними в дев'яності, але топи з таким декольте, як демонструє Емілі Ратаковскі, теж актуальні.

Емілі Ратаковскі
Емілі Ратаковскі

Реклама

Ми всі пам’ятаємо Сару Джессіку Паркер, яка в першому фільмі "Секс і місто" одягла сукню Dior із газетним принтом, розроблену Джоном Гальяно для шоу осінь-зима 2000/2001. В цій культовій речі також з'явилася Шерон Стоун на Каннському кінофестивалі 1998 року. І це всього декілька з численних випадків, коли знаменитості вибирали одяг з таким декольте.

Сара Джессіка Паркер
Сара Джессіка Паркер

У 2023 році світові модні бренди переглянули це декольте у своїх колекціях прет-а-порте. Зазвичай воно зустрічається на сукнях-комбінаціях, але буває і на топах, як-от у Коннера Айвза, який пропонує речі, створені з вінтажних, за якими полює в усіх кутках Великої Британії. У своїй колекції дизайнер одягнув сукню-туніку з декольте з драпіруванням поверх джинсів, додавши всьому образу ще більшої вінтажності.

Шерон Стоун
Шерон Стоун

Тим часом Bottega Veneta пропонують сукню, яка поєднала в собі дві найгарячіших тенденції: декольте на бездоганно прозорій речі, що демонструє спідню білизну моделі. Alberta Ferretti представили модель із розрізом та підняли сексуальність бренду на новий рівень.

Connor Ives осінь-зима 2023/2024
Connor Ives осінь-зима 2023/2024

Емілі Ратаковскі, гостя показу Michael Kors весна-літо 2024, показала, що вже є прихильницею тренду на декольте з драпіруванням. Вона вибрала чорний кроптоп у поєднанні з джинсовою спідницею Dolce & Gabbana, парою чобіт карамельного кольору та сумкою Prada Arqué. Чому слід звернути увагу на таке декольте цього сезону? Тому що це сексуально, але не вульгарно, й, окрім того, доволі зручно.

Bottega Veneta осінь-зима 2023/2024
Bottega Veneta осінь-зима 2023/2024

За матеріалом vogue.fr

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.