До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Годинник поверх рукава — найстильніший прийом сезону

Якщо, зазираючи всередину свого переповненого гардероба, ви впадали в розпач, що вам нема чого одягнути, або думали про формулу того, як мати розкішний, але невимушений вигляд, то ви, ймовірно, вже потрапляли на сторінку Емі Смілович.

Tibi весна-літо 2024
Tibi весна-літо 2024

Реклама

Засновниця та креативна директорка нью-йоркського бренду Tibi почала ділитися порадами щодо стилю в особистому акаунті в Instagram у перші дні пандемії. Відтоді вона знімає живий контент для соцмереж, а на початку цього року випустила книгу The Creative Pragmatist ("Творчий прагматик"). Вона — інсайдерка індустрії, яка дає найкращі поради щодо стилю та створює образи, на які люди неодмінно звертають увагу.

Стиль, смак і підхід Смілович базується на роботі з пропорціями та створенні кожного вбрання навколо універсальних предметів, які вам найбільше пасують. Її власна філософія стилю — "крутий, сучасний і класичний" — і вона поширюється на створення кожної колекції Tibi. Але секрет Tibi полягає в маленьких неочікуваних деталях. Часто ці деталі пов’язані не з кроєм одягу, а з тим, як він стилізований. Перевага цього підходу в тому, що іноді ви можете отримати абсолютно новий образ, не купуючи новий одяг!

Tibi весна-літо 2024
Tibi весна-літо 2024

В останній колекції для Tibi, показаній на Тижні моди в Нью-Йорку, Смілович вкотре вразила своєю винахідливістю. Вона представила широкі штани з додатковим шаром тканини, які поєднала з босоніжками на плоскій підошві. Довгі спідниці були скомбіновані з довгими топами та асиметричними блейзерами. Весь цей одяг створений для жінок, які знають себе. "З кожним сезоном ми дедалі більше відчуваємо неймовірну впевненість у тому, що знаємо, хто ми є, і це дозволяє нам просто робити те, що ми любимо, і не зосереджуватися на тому, що відбувається в моді за межами нашого власного світу. У цьому сезоні, як ніколи, ми хотіли створити колекцію, яка дозволить насолоджуватися речами, не сумніваючись у собі", — сказала Смілович Vogue Runway після шоу.

Утім, який найкращий стильовий трюк можна взяти з цього шоу Tibi? Блейзери з маленькими прорізами, крізь які можна протягнути ремінець годинника, щоб ви могли носити його на рукаві. Це те, що зробила б лише жінка, яка дійсно має власний стиль. Невимушено, круто, креативно.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.