До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

11 знаменитостей, які надихнулися стилем Керрі Бредшоу

Незалежно від того, чи ми повертаємося до стилів минулих сезонів, чи гонимося за флером минулої епохи, деякі речі виявляються вічними. Хоч як дивно, одними з найбільш позачасових та культових образів стали вбрання Керрі Бредшоу в серіалі "Секс і місто".

Реклама

Стиль нью-йоркської колумністки не згасає і в наші дні, зокрема, через перезавантаження "І просто так...". Ідеї, які стоять за образами Керрі в оригінальному серіалі, значною мірою концептуалізовані дизайнеркою костюмів шоу Патрицією Філд, яка також працювала над іншими відомими фільмами та телевізійними шоу, пов’язаними з модою, наприклад, "Диявол носить Prada" (2006) чи "Емілі в Парижі" серед інших.

Але те, що робить гардероб Керрі в шоу "Секс і місто" найкращим, це насамперед те, що він представляв для покоління жінок, які дивилися серіал на момент його виходу, — шопінг та одяг як духовний досвід. І саме це позиціювання призвело до того, що гардероби персонажів серіалу викликали заздрість у жінок у всьому світі, і він дуже вплинув на те, що і як жінки вдягають сьогодні.

Завдяки Instagram-сторінкам, як-от @everyoutfitonsatc, з легкістю можна відстежувати всі вбрання Керрі, як в оригінальному шоу, так і зараз у перезавантаженні. Насправді цим надійним ресурсом, користуються не лише звичайні люди, але й знаменитості. Нижче ми зібрали 11 зірок, які надихнулися стилем героїні Сари Джесіки Паркер.

Сіра сукня

Кендалл Дженнер обрала культову трикотажну сіру сукню, подібно до тієї, в якій Керрі знайшла розраду в обраній нею нью-йоркській родині.

Топ бандо і вільні штани

Круті дівчата, як Гейлі Бібер, так і Керрі створюють образи з простих і комфортних речей.

Сукня з газетним принтом

Сукня з газетним принтом, яку Емілі Ратаковскі одягнула з коричневими черевиками та невеликими протисонцевими окулярами, демонструє сучасну ітерацію класичного принта Galliano for Dior на Керрі для дівчат, які живуть у великому місті.

Сорочка бойфренда

Велика біла сорочка з поясом — це універсальна комбінація, яку застосовують Емілі Ратаковскі та Керрі.

Дизайнерська поясна сумка

Аксесуар, в якому зустрічаються стиль та функціональність.

Біла сукня-комбінація

Влучно названа "сукнею помсти Керрі", вона створює незабутній та універсальний літній образ.

Квіткова феєрія

Белла Гадід обрала для європейського літнього відпочинку сукню подібну до тієї, в якій Керрі впала у воду з Бігом.

La dolce vita

І просто так... обидва образи Dolce & Gabbana на Кайлі Дженнер і Керрі.

Мерехтливі китиці

Для церемонії вручення премії "Оскар" у 2017 році Емма Стоун, коли вона отримала нагороду за найкращу жіночу роль у фільмі "Ла-Ла Ленд", обрала вишукану сукню з китицями, яку можна побачити й у Керрі.

Асиметричний структурований костюм

Це доволі суворий ансамбль для Керрі, з його гострими й точними лініями, наче складки оригамі. Однак на Пріянці Чопрі таке вбрання мало досконалий вигляд на королівському весіллі.

Підперезаний торс

Випадок, коли форма переважає над функцією, — адаптовано Мірандою Керр.

За матеріалом vogue.com.au

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.