До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найромантичніші рожеві сукні в колекціях весна-літо 2023

Яскравий рожевий колір, що відсилає до стилю ляльки Барбі, став одним із головних модних трендів у сезоні осінь-зима 2022/2023. Цієї весни головний колір кохання з'явився в колекціях брендів не тільки у вигляді фуксії, а й у ніжних та пастельних рішеннях. У День закоханих пропонуємо розглянути найромантичніші сукні у всіх відтінках рожевого, які вам неодмінно захочеться приміряти цієї весни — від елегантного асиметричного вбрання Victoria Beckham з делікатними оборками до шовкового slip-dress Anna October.

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Реклама

Колекції дизайнерів сезону весна-літо 2023 говорять про одне — рожевий стане найбажанішим кольором цього сезону. У Giambattista Valli ви знайдете коротку сукню з довгими рукавами і вишуканим бантом на грудях, у Blumarine зустрінете образ у відтінку baby pink з асиметричним подолом і трьома трояндами, а у Balenciaga — максісукню зі складними драпіруваннями та романтичними бантами, яку продемонструвала Кім Кардяш'ян на червоній доріжці в Лос-Анджелесі.

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Blumarine
Blumarine

Balenciaga
Balenciaga

Події у світі не можуть не позначитися на колекціях брендів. Так, дизайнери вирішили подарувати нам необхідні відчуття кохання й турботи за допомогою ніжного та жіночного рожевого кольору. Anna October прикрасили свою весняну колекцію декількома образами в рожевому кольорі, особливо нам сподобалася фірмова шовкова сукня бренду в білизняному стилі, яку, коли потеплішає, можна буде носити з босоніжками з тонкими ремінцями і світлими жакетами. Тим часом Frolov представили сексуальну сукню з вирізом у формі серця, а Acne Studios показали довге плаття розслабленого крою, яке можна комбінувати зі штанами такого ж відтінку. Окрім того, пастельний рожевий колір — універсальне рішення у вашому гардеробі, адже він добре поєднується з нейтральними кольорами, як-от сірий, білий, блакитний, мʼятний, світло-коричневий та бежевий.

Anna October
Anna October

Frolov
Frolov

Acne Studio
Acne Studio

Versace
Versace

Self-Portrait
Self-Portrait

Для сміливих жінок, які люблять експерименти, цього сезону дизайнери запропонували ефектні об'ємні сукні з воланами, кількома шарами повітряного тюлю та квітковими аплікаціями. Наприклад, у колекції Prabal Gurung з'явилася коротка пишна сукня з фантазійними флористичними мотивами, а Christian Siriano показали напівпрозорий образ із сотнями делікатних рюшів.

Prabal Gurung
Prabal Gurung

Carolina Herrera
Carolina Herrera

Christian Siriano
Christian Siriano

Vogue.ua зібрав найромантичніші рожеві сукні в нових колекціях — від сукні в білизняному стилі на тонких бретельках Jacquemus до пишного вбрання з оборками Giambattista Valli.

<b>MAGDA BUTRYM</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.