До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Всі відтінки червоного в колекціях весна-літо 2023

Небагато відтінків так привертають увагу, як червоний колір, завдяки чому він виходить за межі тенденцій і сезонів. У нових колекціях весна-літо 2023 майже в кожного бренду можна знайти хоча б одну сукню, брючний костюм чи пальто у відтінках кохання та пристрасті. Vogue.ua зібрав найкрасивіші образи в модних червоних відтінках цього сезону – від складного кольору Viva Magenta до яскравого Fiery Red.

Schiaparelli
Schiaparelli

Реклама

Viva Magenta

Головним відтінком 2023 року за версією Інституту кольору Pantone став Viva Magenta (малиново-червоний відтінок з фіолетовим підтоном). Цей складний та цікавий червоний колір у новому сезоні зустрічається в багатьох колекціях брендів. Giambattista Valli скомбінували білий топ з довгою акцентною спідницею з рюшами в малиново-червоному кольорі, Rokh представили утилітарний total-look у головному кольорі цього року, а Christipher John Rogers показали пальто маскулінного крою, яке становитиме гідну конкуренцію класичному червоному кольору.

Rokh
Rokh

Giambattista Valli
Giambattista Valli

Christopher John Rogers
Christopher John Rogers

Fiery Red

Ще один відтінок, що заполонив модні подіуми цього сезону весна-літо 2023, це вогненно-червоний колір під назвою Fiery Red. Цей яскравий, пристрасний та зухвалий відтінок пасуватиме сміливим дівчатам, які люблять привертати до себе увагу. У колекції No.21 ви зустрінете напівпрозору червону сукню в білизняному стилі, у Alexander McQueen — брючний костюм, а у Gucci — сукню-пальто в довжині максі, яку бренд пропонує поєднувати з чоботами з анімалістичним принтом.

No.21
No.21

Gucci
Gucci

Alexander McQueen
Alexander McQueen

Бордовий

Драматичний бордовий колір, що нагадує відтінок витриманого червоного вина, у новому сезоні посів головні позиції в колекціях брендів. Цей глибокий та стриманий відтінок добре виглядає як соло у монохромних ансамблях, так і в парі з іншими кольорами. Спробуйте носити його, як пропонує Ентоні Ваккарелло у колекції Saint Laurent, поєднуючи шкіряне бордове пальто та фіолетову сукню з капюшоном. Ви також можете міксувати різні тканини та фактури в однотонних образах, надихнувшись колекціями Rokh та Bottega Veneta.

Saint Laurent
Saint Laurent

Rokh
Rokh

Bottega Veneta
Bottega Veneta

Класичний червоний

Класичний червоний колір завжди присутній у колекціях брендів, адже він поза часом і трендами. Не такий яскравий, як вогненно-червоний, і не дуже темний, як бордовий, він є універсальним кольором, який не набридне вам через сезон. Класичний червоний колір у весняних колекціях брендів можна знайти як у делікатних тканинах, так і в щільних, теплих і шорстких фактурах. Так, Valentino показали спідницю з лелітками в парі з базовим бежевим боді, Givenchy зробили ставку на довгу шокову сукню, а Michael Kors Collection запропонували трикотажний светр із бахромою.

Givenchy
Givenchy

Valentino
Valentino

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.