До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Найефектніші сріблясті сукні в колекціях весна-літо 2023

Сріблястий металік, який здебільшого несправедливо відносили до категорії лише святкових образів, у сезоні весна-літо 2023 повертає собі колишню славу: дизайнери представили безліч суконь, виконаних у срібних відтінках. Ризиковані міні, стримані міді та шикарні максі – найпомітніший колірний тренд сезону готовий змістити яскраві кольори, що домінували вже декілька місяців поспіль, на другий план. Vogue.ua зібрав наймодніші сріблясті сукні у весняно-літніх колекціях 2023.

IRO
IRO

Реклама

Nensi Dojaka
Nensi Dojaka

Сріблясті сукні пасують не лише для новорічної ночі – багато дизайнерів переосмислили такі моделі як щось, що не потрібно ховати у своєму гардеробі після завершення святкового сезону. Так, варіанти довжини міні, представлені IRO та Nensi Dojaka, якнайкраще підійдуть і для щоденних образів. У пару до них радимо взяти босоніжки з ремінцями та, звісно, масивні срібні прикраси.

Chloe
Chloe

Окрім цього, бренди продовжують загравати з "голими" матеріалами, презентуючи сукні різної прозорості. Найсміливішим модницям точно припаде до душі модель з бічним розрізом від Missoni. Захоплення також викликала сукня-сітка Chloé, яку марка радить носити з мікрошортами з високою посадкою. Chanel же не відступають від свого курсу на позачасову елегантність: їхня ажурна срібляста максі з сяйливим оздобленням точно стане в нагоді у створенні образу для особливої події.

Missoni
Missoni

Chanel
Chanel

Ще один помітний подіумний тренд – "фольгована" тканина. Такі сукні можна було помітити в колекціях Altuzarra та Gucci. Вибрати улюблену модель не складе труднощів, адже дизайнери представили безліч варіацій. До того ж ці сукні можна ефектно поєднувати в багатошаровому образі: Sacai радять носити їх із білими штанами, які вже посіли своє місце в переліку головних тенденцій прийдешнього сезону.

Altuzarra
Altuzarra

Sacai
Sacai

Gucci
Gucci

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.