До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рожеві сукні в стилі ляльки Барбі в колекціях осінь-зима 2022/2023

13 листопада Кім Кардаш’ян відвідала щорічний гала-концерт Baby2Baby в Лос-Анджелесі, який збирає мільйони доларів для дітей з малозабезпечених сімей. З цієї нагоди Кім вибрала ефектний рожевий образ, що відсилає до стилю ляльки Барбі. Кардаш’ян одягла сукню з вирізом з колекції Balenciaga весна-літо 2022/2023. Як відомо, Кім рідко відхиляється від силуетних образів Демни Гвасалії для червоних килимових доріжок, проте ми вперше бачили її в дівочій ніжно-рожевій сукні з романтичними бантами, яка відрізнялася від її фірмового крижаного, блискучого гламуру. Своїм виходом Кардаш’ян підтвердила, що стиль barbiecore, якого активно дотримували модниці цього літа, плавно перемістився в осінньо-зимовий сезон.

Кім Кардашян у сукні Balenciaga

Barbiecore – естетика, що відсилає до стилю популярної ляльки Барбі. В основі цієї тенденції лежить любов до рожевих відтінків – від яскравої фуксії до пастельної колірної гами. Тепер носити рожевий з ніг до голови не лише можна, а й потрібно. Так, Зендая, Ліззо, Марго Роббі, Меган Фокс та Кім Кардаш’ян уже приміряли популярний відтінок, а дизайнери й далі освідчуються в коханні стилю barbiecore в нових колекціях осінь-зима 2022/2023. У Carolina Hererra ви побачите ніжно-рожеву сукню з кількома великими бантами, у Blumarine – еластичну сукню з велюру зі складаннями, а у Versace – сексуальний образ у будуарному стилі.

Реклама
Carolina Hererra
Blumarine
Valentino

П’єрпаоло Піччолі присвятив половину своєї осінньо-зимової колекції новому відтінку рожевого кольору, який спеціально розробив у колаборації з Інститутом кольору Pantone й назвав новий відтінок PP Pink. Нам особливо сподобалася яскрава мінісукня з вишитими візерунками. Образ у схожому відтінку також можна знайти в Jason Wu Collection – об’ємну максісукню з великим бантом на грудях, який би оцінила лялька Барбі. Не менш гарні й романтичні сукні в приглушеному рожевому кольорі показали Emilia Wickstead та Giambattista Valli.

Versace
Jason Wu Collection
Emilia Wickstead
Giambattista Valli

Vogue.ua зібрав 10 найбажаніших рожевих суконь цього сезону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.