До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші яскраві светри цієї зими

Цей зимовий сезон дизайнери пропонують провести яскраво і подарувати собі гарний настрій. Зелені, помаранчеві, сині, жовті та рожеві відтінки светрів є найліпшими рішенням у цьому завданні. Тож, окрім джемперів у нейтральних і базових кольорах, які традиційно складають основу теплого гардероба, пропонуємо додати життєрадісних відтінків, які є найкращими модними антидепресантами в похмуру погоду.

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Реклама

Вписати яскраві відтінки у повсякденний гардероб насправді простіше, ніж здається. Краще за все це роблять скандинавські модниці, зокрема Емілі Сіндлєв і Ніна Санбех. Вони досконало опанували мистецтво поєднання найяскравіших відтінків, з легкістю міксуючи в одному образі жовтий і коричневий, зелений і рожевий, синій і помаранчевий. Якщо ви ще не готові до таких кольорових поєднань, то найкращим рішенням буде носити яскравий светр як акцентну деталь в образі. Наприклад, ви можете комбінувати рожевий джемпер із сірими джинсами чи поєднувати синій светр з чорними шкірними штанами.

Isabel Marant
Isabel Marant

Gucci
Gucci

Головне правило цього сезону — яскравих светрів мало бути не може. По-перше, вони бувають різних відтінків і фасонів, по-друге, вони є родзинкою вашого образу, і по-третє — вони абсолютно завжди покращують ваш настрій. Хіба це не вагомі аргументи на користь життєрадісних джемперів? Цього сезону осінь-зима 2023/2024 Victoria Beckham зробили ставку на синій светр з великим коміром, Isabel Marant запропонували модель з перфорацією, Ulla Johnson продемонстрували теплий мохеровий светр у відтінку весняної трави, GCDS показали жовту пухнасту версію, а MSGM і Gucci закохалися в довгі яскраві светри, які можна носити як сукні.

Ulla Johnson
Ulla Johnson

GCDS
GCDS

MSGM
MSGM

Vogue.ua зібрав наймодніші яскраві светри цієї зими, які можна придбати вже зараз.

<b>MARNI</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.