До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніші босоніжки в колекціях весна-літо 2023

Незабаром потеплішає, і настане час змінити черевики і броги на красиві босоніжки, що асоціюються з літнім сонцем. У новому сезоні дизайнери пропонують вибирати ошатні моделі, прикрашені ефектним декором, практичні прозорі босоніжки на щодень та варіанти з тонкими ремінцями для шанувальниць мінімалізму. Крім того, до списку модних трендів знову повернулося взуття у грецькому стилі, але вже в новому прочитанні. В моді також босоніжки лавандового кольору та моделі з фігурними підборами. Vogue.ua зібрав наймодніші босоніжки цього сезону, які прикрасять ваш гардероб.

Alexandre Vauthier
Alexandre Vauthier

Реклама

З декором

Пір'я, торочки, стрази та всілякі декоративні елементи будуть усюди завдяки весняно-літнім колекціям брендів. Дизайнери скучили за ефектним взуттям і вирішили подарувати своїм шанувальницям маленьке свято за допомогою ошатних босоніжок. Loewe запропонували босоніжки з величезною квіткою на одній нозі, Area прикрасили взуття кольору фуксії пір'ям, а Lanvin декорували перемички за допомогою рафії.

Loewe
Loewe

Area
Area

Lanvin
Lanvin

Прозорі

Крім прозорих туфель, про які ми розповідали раніше, у новому сезоні багато босоніжок із PVC-матеріалу. "Голий" дизайн має кілька головних переваг: візуально витягує силует, ніби додаючи кілька сантиметрів до зросту, і поєднується з одягом будь-яких відтінків. У Rokh ви знайдете босоніжки на маленькій танкетці, а у Alexis Mabille та Veronica Beard — прозорі моделі на високих підборах.

Rokh
Rokh

Alex Mabille
Alex Mabille

Veronica Beard
Veronica Beard

Елегантні ремінці

Якщо шанувальницям максималізму припаде до смаку тренд на взуття зі святковим декором, то мінімалістки швидше виберуть елегантні босоніжки з тонкими ремінцями, які є базовим елементом літнього стилю. У новому сезоні бренди одноголосно зробили ставку на лаконічні чорні босоніжки з ремінцями біля щиколоток. Найкрасивіші моделі представлені у Saint Laurent, Elisabetta Franchi та Victoria Beckham.

Saint Laurent
Saint Laurent

Victoria Beckham
Victoria Beckham

Elisabetta Franchi
Elisabetta Franchi

Довгі завʼязки

Грецька естетика знову в тренді в новому сезоні, а значить, час придбати босоніжки з елементами античного стилю. Йдеться не про класичні "гладіатори", а про босоніжки з довгими ремінцями, які можна зав'язати навколо щиколоток і до колін. Наші фаворити шукайте в колекціях Blumarine, Michael Kors Collection та Alessandra Rich.

Michael Kors Collection
Michael Kors Collection

Prabal Gurung
Prabal Gurung

Alessandra Rich
Alessandra Rich

Фігурні підбори

Якщо ви, як і ми, скучили за неординарним взуттям, пропонуємо придивитися до босоніжок на фігурних підборах. Ferragamo прикрасили витончені босоніжки із Т-подібними ремінцями круглими каблуками, які хочеться розглядати годинами. Тим часом Dries Van Noten поставили свої босоніжки на вигнуті архітектурні підбори, а Act N°1 додали тонкі скошені елементи.

Dries Van Noten
Dries Van Noten

Ferragamo
Ferragamo

Act Nº1
Act Nº1

Лавандовий колір

У 2023 році лавандовий відтінок — один із наймодніших у палітрі. Ми вже бачили фіолетові сукні, бузкові жакети та тренчі, а тепер черга дійшла і до босоніжок. Versace представили босоніжки з численними тонкими ремінцями на високих підборах, Veronica Beard показали взуття, що ніжно обіймає щиколотки, а Jason Wu Collection експериментували з довгими ремінцями.

Versace
Versace

Jason Wu Collection
Jason Wu Collection

Veronica Beard
Veronica Beard

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.